2777
2789
عنوان

کسی هست؟؟؟؟ من خیلی بی سیاستمممم :(

206 بازدید | 42 پست
دوستای گلم سلام من 4 ماهه عقدم و حس میکنم خیلی بی سیاستم باعث شدم شوهرم از من دور بشه و نیبت بمن بدبین 😔 خیلی از خودم ناراحتم اصلا بلد نیستم باهاش چجوری حرف بزنم.. مثلا ما قراره خونه کنار پدر شوهرم اینا زندگی کنیم ک چند روز پیش رفتیم دیدیم... بعد ک اومدیم بیرون من چون اطلاعی راجب هیچی نداشتم و اینا بهش گفتم باید یه تغییراتی توش بدیم مثلا نمای خونه خوشگل بشه یه اخمی کرد و گفت نه و من اینا ک همین بحث شد بینمون.. اون گفت بابام الان موقه عروسی نداره و اینا و منم ک حس کردم خیلی دارم از حقم میگذرم گفتم حب هر کی عروسی میکنه خرجم میکنه دیگه.. بهش برخورده بود ک این چ طرز فکریه و اینا خیلی ناراحتم... بعد رفتم جایی و اومدم یکم حرف زدیم من بهش گفتم نمیدونستم بابات بابد میداد گفت نه منم فک کردم تو تقصیری نداری از کجا باید بدونی هر کی زندگی خودشو داره بابای من شاید اینجوری دوس داره.. مثه بابای تو ک حیاط خونتونو نساخته هنوززز منم اشکام ریخت و گفتم فهمیدم داری تیکه میندازی... به جون مامانش قسم خورد منظوری نداشته ولی حالا اصن کسی باورش میشه منظور نداشته؟؟؟؟؟
خدایــــــــــــــــا هرگز کسی را به انچه قسمتش نیست عادت مده...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارتمیس جون نمیشه من بهش گفتم ک بچه دار نشیم تو اون خونه بعدم من نه جاری دارم نه خاهر شوهر... خونه هاهم مجزاست در ورودی و خروجی و حیاط و اینا
نرگس جون اخه شوهر من اهل این حرفا نبود من خودم باعث شدم خیلی بی سیاستم از خودم بدم میاد وقتی با همیم من همش در حال شادی و شوخی و اینا هستم فک میکنم باید خانوم تر باشم یکی هم میگه نه زندگیت کسل کننده میشه اصن نمیدونم باید چیکار کنم بعدم ما الان چند روزه همشششششش داریم بحث میکنیمممم
من مادر شوهرم اصلا اهل دخالت نیست مثلا برای حلقه و طلای عقد رفته بودیم حتی جلو نمیومد و میگف خودت میدونی و اینا میدونم بهتره نرم اونجا ولی الان اصلا موقعیتش نیست
اره نرگس جون ولی شوهرم میگه اونجا خونه بابامه بابام میدونم الان بخاطر خرج عروسی تحت فشاره منم بخام همچین پولی بدم خب میرم برا هونه خودم خرج میکنم