سلام دوستان،من به دلایلی میخوام کم خوری پیشه کنم دیگه🥴یه دلیل محکم برا خودم دارم ،حالا این بین ممکنه وزن هم کم کنم که دلیل اول و مهمم برا کم خوری نیس،حالا میخوام مثلا بدن ضربه نخوره یکدفعه ،چه ویتامینهایی کنارش بخورم که این کم خوری برا بدن بد نشه،مثلا میخوام نهایتا طول روز میوه ای بخورم و دونه ای تخممرغ پخته یا سیب زمینی پخته،فرضا میگم...و بیشتر مایعات
انسان هرچقدر وجود ارزشمندتری داشته باشد به همان اندازه مؤدب و متواضع خواهد بود.
اگه واقعا میخوای وزن کم کنی راحت و اصولی بدون عوارض
تحت نظر پزشک تغذیه باش من به خاطر کم کاری تیروئید و پرخوری عصبی وزنم بالا رفته بود از برج 9 با وزن 91 کیلو تحت نظر پزشک تغذیه هستم چند روز پیش دوباره نوبت داشتم 67 کیلو شدم 3 وعده اصلی با 2 تا میان وعده داده دارو هم بهم داده هر 21 روز میرم مطبش رژیم و داروم عوض میشه رژیم آنلاین هم داره اگه خواستی درخواست بده شماره منشی آنلاینش رو بهت بدم اگه هم مشهدی بگو آدرسش رو هم بهت بدم اصلا هم رژیمش سخت نیست و غذاهای عجیب و غریب نمیده فقط نوشابه و هله هوله و فست فود و شیرینی و شکلات رو ممنوع کرده
خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰 زود بود برای رفتنت 🖤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه واقعا میخوای وزن کم کنی راحت و اصولی بدون عوارض تحت نظر پزشک تغذیه باش من به خاطر کم کاری ...
خیلی ممنون که پاسخ دادید،
درست میگید،میدونم این کارا درست و اصولی نیست،به دلایلی گفتم کم خوری پیشه کنم ازین به بعد، وگرنه به قول شما برا کم کردن وزن باید تحت نظر بود یا لااقل تعادل رو پیشه کرد🌹🌹
انسان هرچقدر وجود ارزشمندتری داشته باشد به همان اندازه مؤدب و متواضع خواهد بود.