2777
2789
عنوان

گاهی دل تنگ میشود...

29 بازدید | 2 پست

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم 🌸

اللهم عجل لولیک الفرج 🌹

لطفا برام دعا کنید 🙏

انشالله که عاقبت بخیر بشیم در دنیا و آخرت ✨

ممنون میشم برام دعا کنید🙏دعا برای سلامتی و عاقبت بخیری و شادی و تندرستی و موفقیت خانوادم و خودم و همه مردم 🌸رَبَّنَا وَلَا تُحَمِّلْنَا مَا لَا طَاقَةَ لَنَا بِهِ وَاعْفُ عَنَّا وَاغْفِرْ لَنَا وَارْحَمْنَا🌸اللهم عجل لولیک الفرج🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم،انشالله هر چی خیره ،توکل به خدا🌹

یک نفر گاهی همه زندگیت است …

برای همین است که دلت

برای همان یک نفر تنگ می شود

این روزها بار عظیمی

بر شانه هایم نشسته

باری بیشتر از توان شانه هایم

مثل الان …

که تنها نشسته ام

نه اتفاق بدی افتاده …

نه از دستش ناراحتم …

نه بیمارم … و نه …

ولی از ته دل چیزی کم دارم

ببین …

دستانت را

حضورت را

خود خودت را کم دارم

نه صدایت را ، آن

هم از فاصله هزار کیلومتری

ممنون میشم برام دعا کنید🙏دعا برای سلامتی و عاقبت بخیری و شادی و تندرستی و موفقیت خانوادم و خودم و همه مردم 🌸رَبَّنَا وَلَا تُحَمِّلْنَا مَا لَا طَاقَةَ لَنَا بِهِ وَاعْفُ عَنَّا وَاغْفِرْ لَنَا وَارْحَمْنَا🌸اللهم عجل لولیک الفرج🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم،انشالله هر چی خیره ،توکل به خدا🌹

دلم گرفته ،بغض دارم ،احساس تنهایی وخستگی دارم...به کی بگم ...گیج شدم ...سردرگمم...من یک آدم احساسی ام...شدیداً احساسی....

خدایا توکل ب خودت ،کمکمون کن ،لطفا ما را لحظه ای به حال خودمون رها نکن و مراقبمون باش❣️

خدایا تو بزرگی و دانا و توانا و مهربان ،الهی ب امید خودت ...

خیلی دلم گرفته ،ارومم کن...کمکم کن ...لطفا دوستم داشته باش🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.