امروز صبح رفتم سونو 4تا فولیکول داشتم که یکیش گفت 19/5وپرسید شب رابطه داشتین گفتم نه گفت باید رابطه داشتین حالا آمپول ازاد سازی داد گفت از امشب به مدت 10شب یک روز درمیون من از شب 3پریودی تا 7روزی دوتا کلمفین و هر شب متفورمین میخورم
بچهها یه سوال من کلاً از هیچ چیزی اطلاعی ندارم برای همین سوال میپرسم حالا شاید شما چیزی بدونین کمکم بکنین من بدون هیچ دارویی تا الان وقتی سونوی اندازه فولیکول دادم ۱۸ بودم و اینکه من آزمایش ذخیره تخمدان دادم و تو آزمایش ذخیره تخمدانم ۴.۶۲ بود که پزشک من به من گفتش که تخمکها دارن میرن رو به تنبل شدن و ذخیرت ذخیره خیلی خوبی نیستش به نظر من یه سال بیشتر وقت نداری برای بچهدار شدن نرمال وقتی با یه پزشک دیگه مشورت کردم گفت نه هم اندازه فولیکولات خیلی خوبه و هم ذخیره تخمدانت خیلی خوبه حالا نمیدونم نظر پزشک اول درسته یا نظر پزشک دوم و اینکه من حدوداً ۸ سال ازدواج کردم و جلوگیریم جلوگیری طبیعی بوده نه قرص خوردم نه آمپول زدم نه کار دیگهای کردم و بدون هیچ دارویی اندازه فولیکولم ۱۸ بوده
وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...