2777
2789
عنوان

دلم باد کرده خیلی درد دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 39 پست
اینجوری التماس خدا رو میکردی زودتر جواب میگرفتی

عزیز اولا که خود خدا گفته دعا در حق دیگران زودتر به اجابت میرسه ثانیا هیچ موقع با نوع صحبتت دل کسی رو نسوزون مطمئنم منظور خاصی نداشتی اما وقتی یکی دلش شکسته و از من و شما میخواد دعاش کنن ، خب دعاش کن کاری نداره ....

عزیزم دلگیر نیستم🤦🏼‍♀️ دلم جایی گیره ... وقتی میگی قضاوت نکن انتظار دارم خودتم قضاوت بی جا نکنی... دلم پیش خودش گیره دلم پیش خدا گیره ... 💔 و پیش ائمه ی جان ... پیش حضرت امام زمان عج 😔 یا مهدی ادرکنی و لا تهلکنی 🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ وقت ندیدم که همش خبر بد دریغ از ی معجزه  انقدرم خانم و با شخصیت اما نمیدونم چرا خدا نمیبین ...

هرکه دراین بزم یا درگه مقرب ترست 

جام بلا بیشترش می‌دهند.

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

الهی بمیرم براش 😭😭😭

خدانکنه. خداعمر طولانی بده به مادرها .به راستی که فرشته های محافظ زمینی برای اولادشونن. شما تکیه گاه ودلسوزشی.

انشا الله روی خوش زندگی رو ببینه

یا الله ویا الله ویا الله یا ارحم راحمین. 🤲🤲🤲💚🤍💛

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

دلم خوشع ب دعای شما لطفا اگه کسی دعاش کرد بگع من منتظرم نمیدونم چرا فک میکنم این کارم میتونه ارومم ک ...

عزیزم صلوات فرستادم و حمد خوندم براش انشالله خدا خودش مشکلش رو حل کنه ♥️

چه دعای قشنگیه : خدایا سرنوشتمو انقدر قشنگ بنویس که مادرم از تهِ دل بخنده .. ️
خدانکنه. خداعمر طولانی بده به مادرها .به راستی که فرشته های محافظ زمینی برای اولادشونن. شما تکیه گاه ...

خیلی خانمی 

مادر بودن خیلی سخته خیلی وقتی میبینی بچت میسوزه و بار مشکلش خیلی بیشتر از سنشع بیشتر اتیش میگیری 

او هم خدایی دارد که هم دوستش دارد و هم مواظبش است

شاید از دید ما گرفتار است

ولی همین باعث نجاتش میشود

بعضی چیزها دست ما نیست

بسپاریدش به خدا

بسم الله الرحمن الرحیم  - بدون اراده خداوند برگی از درخت نمیافتد - عزت و ذلت انسانها دست خداست
عزیز اولا که خود خدا گفته دعا در حق دیگران زودتر به اجابت میرسه ثانیا هیچ موقع با نوع صحبتت دل کسی ر ...

دلم انقدر شکسته ک این حرفا مهم نیس  فقط انقدر عاجز شدم ک فقط دنبال راهیم برا ارامش دخترم چون خیلی مظلومه

عزیزم آنقدر اینجا دوستانی دارم که بچه هاشون انواع بیماری‌های لاعلاج دائمی دارن   یا خانمهایی که آرزوی اینکه مادر بشن. 

مادر منم آب شده بخاطر بیماری لاعلاج ناگهانی برادر ۱۹ سالم 💚

عزیزم آنقدر اینجا دوستانی دارم که بچه هاشون انواع بیماری‌های لاعلاج دائمی دارن   یا خانمهایی که ...

الهی بحق پنج تن خدا خودش دل مادرتو اروم و داداشتو شفا بده 

خدایا تو ک قادری .....

ذکر یونسیه  بخون براش . فقط یک عبارته تاهرچند تا میتونی هر روز بخون