2777
2789
عنوان

چاقی تضمینی!

3115 بازدید | 15 پست

سلام دوستان اگه قرصی چیزی سراغ دارین که خودتونم نتیجه گرفتین و عوارض هم نداشته لطفا بهم معرفی کنین، خیلی لاغر شدم 😫انگار استپ وزنی گرفتم چندساله تو همین وزن موندم، دستام و پاهام انقد لاغره که فقط میگی الان میشکنه🙁

خســــــته از همه چی💔🥀

چاقی که راحته فقط باید بخوری  لاغری سخته

خدایا میدونم به وقتش بهترینهارو برام رقم میزنی   سال ۱۴۰۲ /قسمت دوم امضام مال سال ۹۸ هستش عوضش نکردم گیر ندین به امضام /عقد هستم /تیکر تاریخ عروسیمو نشون میده اگه خدا بخاد و یاریمون کنه میرم سر خونه زندگیم ..‌. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین اگ یهویی پرخوری کنی بدنت استپ میکنه،سه روز رژیم کم خوری بگیر ک‌شوک بدی همراه با ورزش بعد هر ده روز صد کالری به کالری روزانت اضافه کن 

اگ سوالی داشتین یا تگم کردین گاهی اوقات ممکنه یه چصه طول بکشه تا جواب بدم چون بعضا ممکنه هر پنجشنبه ب کاربریم سر بزنم و بابت این موضوع پیشاپیش عذرخواهی میکنم

من خودمم رژیم گرفتم لاغر شدم علا میخوام چاق کنم دستام پر نمیشه همش میره دور شکمو..اول از همه طبعتو ع خشکی در بیار اولویت طبع دمو رو خودت غالب کن اگ نشد بلغم ولی خب صد درصد دم بهتره..

اگ سوالی داشتین یا تگم کردین گاهی اوقات ممکنه یه چصه طول بکشه تا جواب بدم چون بعضا ممکنه هر پنجشنبه ب کاربریم سر بزنم و بابت این موضوع پیشاپیش عذرخواهی میکنم

قرص جی فست  خوردم ده کیلو اضافه کردم منی که ده سال رو وزن ۵۳ بودم 

قرص بدون عوارض نداریم وقتی قرص میخوای باید بیخیال بشی 

ولی من چند روزاول و یدونه انداختم بعد دیگه نصفه مینداختم که یوقت مشکلی پیش نیاد 

به حدی گشنت میکنه فقط میگی بخورم دوس روز اولم شدیدخوابت میگره که بعد بدنت عادت میکنه درست میشه 

من فقط میخوردم تند تند دسشوییم میگرفت بخاطر همین نصفه انداختم دیگه یوقت مشکل کلیه ای چیزی نشه 

هیچ فرصی نخوذم ی تایپک پربازدید هست برو ببین جاریش اینقدر قرص چاقی خورذه دگزا زدهذاخرشک ایست قلبی کرده من خودمم زباد خوردم مبخورم باز لاغر میشم دیگه تقمیم گرفتم نخورم

این دنیا از بدو تولدم بامن و خانواده ام خوب تا نکرد از بچگی وقتی نه سالم بود مادرم رو از دست دادم بدبختیهامون شروع شد دبگه رنگ ارامش رو ندیدبم تا الان که ۳۴ سالمه هرکی امضامو خوند واسه ارامش دلم یک شب منم مثل بقیه ادما راحت بخابم بگم خداروشکر مشکلاتمون تموم شد نفس راحت بکشم ۲۸ساله یادم رفته چطور 

بعد قرصم میخوری کالری شماری هم کن اگه بدنت ۲۰۰۰ کالری لازم داده تو باید روزی ۳۰۰۰کالری بخوری تاچاق شی 

من چون غذام کمه با غذا نمیتونستم ببرم بالا بجاش میان وعدع سیب زمینی سرخ شده .یا شله زرد.حلوا .شیره با اب .شیرموز بستنی میخوردم اینا پرکالری ان 

صبونه هم با سنگگ کالریش زیاده