نازنینaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 866 عنوان قبل از مرگم......🖤💔🖤 289 بازدید | 9 پست چقدر دوس دارم قبل ازمرگم حتی شده واسه یه ماه برا خودم زندگی کنم اونجوری که دلم میخواهیچکس رو نبینم هیچ صدایی نشنوم فقط توی یه جنگل داخل یه کلبه برای یه ماه تو سکوت و آرامش بدون هیچ زنگ و استرس و دعوایی زندگی کنم........واقعا دلم گرفته😔 1402/07/29 | 00:20 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kafsh_banafsh عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 3383 منم دلم گرفته خیلییییی ولی بی حسم ب هر حسی حتی اینی ک تو دلت میخاد و دلم نمیخاد
نازنینaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 866 منم دلم گرفته خیلییییی ولی بی حسم ب هر حسی حتی اینی ک تو دلت میخاد و دلم نمیخاد چرا بعضی موقع ها آدم سر میشه نسبت به همچی.....اون روز میخواستم یه جای خلوت پیدا کنم فقط جیغ بکشم بلکه دلم خالی بشه
kafsh_banafsh عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 3383 چرا بعضی موقع ها آدم سر میشه نسبت به همچی.....اون روز میخواستم یه جای خلوت پیدا کنم فقط جیغ بک ... چون وقتی دلت بابت یه جیزی ک واقعا برات ارزش داره و مهمه میگیره دیگ همچی برات بی ارزش میشه و مهم نیس ولی گریه کن خیلی تاثیر داره تو سبک شدنتمیتونم بپرسم برا چی دلت گرفتع؟
نازنینaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 866 چون وقتی دلت بابت یه جیزی ک واقعا برات ارزش داره و مهمه میگیره دیگ همچی برات بی ارزش میشه و مهم نیس& ... نمیدونم احساس میکنم افسردگی گرفتم قرص اعصاب هم مصرف میکنم ولی یه حالی دارم نمیتونم توصیف کنم میگم میخندم ولی از تو کوره ی آتیشم
kafsh_banafsh عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 3383 نمیدونم احساس میکنم افسردگی گرفتم قرص اعصاب هم مصرف میکنم ولی یه حالی دارم نمیتونم توصیف کنم میگم می ... عزیزممم💔ولا چی بگم راستش من در این حد نیس دلم تنگ شده برا اونه امشب اینجوریم
نازنینaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 866 عزیزممم💔ولا چی بگم راستش من در این حد نیس دلم تنگ شده برا اونه امشب اینجوریم اخیلی عزیزم انشالله دلتنگیت رفع بشه برا منم دعا کن😥
kafsh_banafsh عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 3383 اخیلی عزیزم انشالله دلتنگیت رفع بشه برا منم دعا کن😥 هی۱☹️میاد و میرهدعات کردم تاهری