2777
2789
عنوان

قبل از مرگم......🖤💔🖤

277 بازدید | 9 پست

چقدر دوس دارم قبل ازمرگم حتی شده واسه یه ماه برا خودم زندگی کنم اونجوری که دلم میخواهیچکس رو نبینم هیچ صدایی نشنوم فقط توی یه جنگل داخل یه کلبه برای یه ماه تو سکوت و آرامش بدون هیچ زنگ و استرس و دعوایی زندگی کنم........واقعا دلم گرفته😔

منم دلم گرفته خیلییییی ولی بی حسم ب هر حسی حتی اینی ک تو دلت میخاد و دلم نمیخاد

چرا بعضی موقع ها آدم سر میشه  نسبت به همچی.....اون روز میخواستم یه جای خلوت پیدا کنم فقط جیغ بکشم بلکه دلم خالی بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا بعضی موقع ها آدم سر میشه  نسبت به همچی.....اون روز میخواستم یه جای خلوت پیدا کنم فقط جیغ بک ...

چون وقتی دلت بابت یه جیزی ک واقعا برات ارزش داره و مهمه میگیره دیگ همچی برات بی ارزش میشه و مهم نیس 

ولی گریه کن خیلی تاثیر داره تو سبک شدنت

میتونم بپرسم برا چی دلت گرفتع؟

چون وقتی دلت بابت یه جیزی ک واقعا برات ارزش داره و مهمه میگیره دیگ همچی برات بی ارزش میشه و مهم نیس& ...

نمیدونم احساس میکنم افسردگی گرفتم قرص اعصاب هم مصرف میکنم ولی یه حالی دارم نمیتونم توصیف کنم میگم میخندم ولی از تو کوره ی آتیشم 

نمیدونم احساس میکنم افسردگی گرفتم قرص اعصاب هم مصرف میکنم ولی یه حالی دارم نمیتونم توصیف کنم میگم می ...

عزیزممم💔ولا چی بگم 

راستش من در این حد نیس دلم تنگ شده برا اونه امشب اینجوریم