2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سقط با دارو بوده یا خود به خود سقط شده

من آی وی اف شده بودم دکترم بخاطر بارداری های بعدی قبول نکرد قرص بده ۱۲روز بعد از اینکه داروهامو قطع کرد خود به خود سقط کردم ولی مرگو به چشم دیدم.دو شب طول کشید

خودتون سقط کردید یا سقط شد؟چن هفته بودید؟؟؟

من شش هفته و چهار روز قبل جنینم وایساده بود ولی من هفته ۸ که رفتم سونو متوجه شدم .چون آی وی اف بودم قرصامو قطع کردم ۱۲روز بعدش خود ب خود سقط کردم

من آی وی اف شده بودم دکترم بخاطر بارداری های بعدی قبول نکرد قرص بده ۱۲روز بعد از اینکه داروهامو قطع ...

چه قرصی رو قطع کرد که بچه سقط شد ؟

اگر میتونی گرمیجات بخور خیلی بهت کمک‌ میکنه

چه قرصی رو قطع کرد که بچه سقط شد ؟ اگر میتونی گرمیجات بخور خیلی بهت کمک‌ میکنه

من روزی دوتا آمپول پروژسترون

۲تا شیاف پروژسترون ۳تا استرادیول میخوردم گفت اینارو که قطع کنی خونریزیت شروع میشه

من روزی دوتا آمپول پروژسترون ۲تا شیاف پروژسترون ۳تا استرادیول میخوردم گفت اینارو که قطع کنی خونریزی ...

خب چرا این کارو کرد ؟ مگه بچه مشکلی داشت که گفت باید سقط شه ؟

خب چرا این کارو کرد ؟ مگه بچه مشکلی داشت که گفت باید سقط شه ؟

من هماتوم داشتم ۴هفته بودم که یه شب خونریزی شدید کردم رفتم سونو گفت هماتومه گفتن برای خیلیا جذب میشه یعنی تا ۴ماهگی خونریزیش طبیعیه ولی متاسفانه برای من جذب نشد و بزرگتر شده بود جلوی رشد جنینو گرفت😢 هنوز به صدای قلبش فکر میکنم قلبم اتیش میگیره😭

من هماتوم داشتم ۴هفته بودم که یه شب خونریزی شدید کردم رفتم سونو گفت هماتومه گفتن برای خیلیا جذب میشه ...

آخی عزیزم خیلی سخته 

ایشالا بزودی خدا یدونه نینی ناز میذاره توی دلت

آخی عزیزم خیلی سخته  ایشالا بزودی خدا یدونه نینی ناز میذاره توی دلت

واقعا سخت بود خود پروسه آی وی اف روح و روان برام نزاشته بود بعدش اون دوهفته بعد انتقال که آدم میمیره و زنده میشه بعدشم هماتوم و کلی داروی هورمونی آخرشم اینجوری😭😭😭