2777
2789
عنوان

ینی من در این حد کمممم😭😭😭😭

298 بازدید | 19 پست

من با یه پسری پنج ساله آشنا هستم. اوایل قصد دوستی ازدواج تلفیق شد که شرایط نخورد بهم از اون موقع عین دوتا دوست باهم هستیم ینی اون اگه با کسی دوست شه یا خواستکاری بره بمن میگه و خیلی از لحاظ خانوادگی با هم در ارتباطیم ‌ما تا حالا رابطه نداشتیم به هیچ سورت فقط عین دوتا مرد یا دوتا خانوم با هم دوستیم خلاصه این با دوتا خانوم مه یکیشون زنجان بود و صیغ ه ساعتی می‌شد آشنا شد میرفت اونجا پیش خانومه و رابطه برقرار کرده بودن من اصلا به درستی و نادرستی اون خانوم و رابطشون  کاری ندارم این اقا هم مذهبیه خودش بین خودشون میگه صیغه میخونه بعد یکی دیگه هم شهر خودمون توی مرکز ماساژ بوده که  خلاصه ساعتی بوده  مولا در روز چندین نفر حالا این اقا آمده میگه براشون دوتا دوستامو فرستادم ازدواج کنن با هم رفتن خواستاریشون من از ابن حرص نخوردم سرنوشت هرکی یجوری اما ا. ازن حرص خوردم جرا به من معرفی نکرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در جریانی که این وسط داری بدجور آسیب میبینی از لحاظ روحی؟؟؟

چرا به حرف زدن باهاش ادامه دادی وقتی هیچ ارزشی برات نمیزاره و میاد این چرت و پرتارو بهت میگه؟😑😑😑

لابد دوستاشم از خودش کثافت ترن واسه همین

ز غوغای جهان میو🌱🐈‍⬛

خب شاید تورو واسه خودش میخواد 

نه میدونه ما شرایطمون نمیخوره بهم اصلا ینی هیچ جوره نمیشه ازدواج کنیم با هم و آینکه دوستی هم من باهاش دوست دختر نمیشم دوست معمولیه هستم اخه کفتم جرا منو معرفی نکردی برگشته میگه اخه نو حجاب درست حسابی نداری میگم مومن تو خانومیکه ساعتی صیغه سده رو معرفی کردی منو بخاطر حجاب نکردی 

در جریانی که این وسط داری بدجور آسیب میبینی از لحاظ روحی؟؟؟ چرا به حرف زدن باهاش ادامه دادی وقتی ...

اتفاقا دلم بدجور گرفت بهش کفتم شمارتو حذف کردم به خاووادتم دلایل کافی بیار که رابطتونو کم کتید باهامون 

نه میدونه ما شرایطمون نمیخوره بهم اصلا ینی هیچ جوره نمیشه ازدواج کنیم با هم و آینکه دوستی هم من باها ...

نگو هیچ جوره نمیشه

اگه پسری بخوادت زمین و آسم‌ن عوض شه هم بازم میاد عقد میکنه

گند زدی دختر جون

به درد دوست معمولی هم نمیخوره این انگل

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

نه میدونه ما شرایطمون نمیخوره بهم اصلا ینی هیچ جوره نمیشه ازدواج کنیم با هم و آینکه دوستی هم من باها ...

از دوستش خوشت میومد؟

دوستاشم یکی مثل خودشن دیگ خوب شد معرفی نکرد شاید میدونه دوستشم آدم درست نیست همون زنه رو معرفی کرده 

یعنی دوستش میره با زن صیغه ای این ازدواج  کنه؟😶