2777
2789
عنوان

بچه ۱۱ ماهم کلی استفراغ کرد😭😭😭

1069 بازدید | 16 پست

بچم ۱۱ ماهشه، ریزه میزه هست. سرشب یهو کلی استفراغ کرد. جوری که چیزایی که از ظهر هم بهش داده بودم هم توی محتویات معده‌اش بود. حالم خیلی گرفت. همبنجوریش کم غذاست. امروز براش حلیم درست کردم خیر سرم یعنی مقوی باشه، بچه جون بگیره. با عدس و بلغور گندم. نکنه براش سنگین بوده. 

دو هفته پیش اسهال و استفراغ شدید و بدی گرفت جوری که قشنگ آب شد. سه تا دکتر بردیمش اون موقع تا با یه بدبختی خوب شد. گفتن ویروسه. نکنه باز همون مریضی رو گرفته. دلم پر از غصه هست. طاقت ندارم باز ببینم مریض شده.

خدای مهربونم، تویی خالق هستی ای مهربانترین مهربانان.

میخوای زنگ بزن۱۱۵بپرس جواب میدن

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا ویروسش از بین نرفته البته شاید 

بهش دمیترون بده برای استفراغش

پودر کیدی لاکت و زینک تو شیر یا ماست یا سیب یا اب میوه بریز و بهش بده

ناراحتم نباش بزرگ میشه الکی غصه نخور و سخت به خودت نگیر 

ویروس جدیده هستش تا خدای نکرده بدتر نشده ببر دکتر

آخه دو هفته پیش این ویروس لعنتی رو گرفته بود . ممکنه دوباره همون باشه یا شبیهش؟؟😭۹

احتمالا ویروسش از بین نرفته البته شاید  بهش دمیترون بده برای استفراغش پودر کیدی لاکت و زینک ت ...

نمیدونی چه جوری جونم براش در میره. شانس من همش یا مریضه یا سرما خورده یا غذا نمیخوره یا وزن نمیگیره. خدا بخیر کنه. 

ن حتما معدش ضعیف شده یهو غذای سنگین دادی نتونسته هضم کنه بالا اورده اگ ادامه داشت ببر دکتر

خودمم همین فکر رو میکنم. آخه خیلی بالا آورد. یعنی از بعد ازظهر هرچی بهش دادمو هضم نکرده و پس داد

خودمم همین فکر رو میکنم. آخه خیلی بالا آورد. یعنی از بعد ازظهر هرچی بهش دادمو هضم نکرده و پس داد

احتمالا همونه نگران نباش

اخه حلیم خیلی سنگینه

ولی باز اگ ادامه داشت یا علائم دیگ داشت ببر دکتر حتما

منم وسطاش خوب شدم ولی باز شروع شد و اینکه معده زود خوب نمیشه ببر کودکان یا گوارش من هنوزم با معدم د ...

عجب. خدا منو بکشه اگه اون باشه. فکرشم منو میترسونه. آخه بچم اونقدر ضعیفه که واقعاً جوانی براش نمونده که باز اونطور مریض بشه

احتمالا همونه نگران نباش اخه حلیم خیلی سنگینه ولی باز اگ ادامه داشت یا علائم دیگ داشت ببر دکتر حتم ...

باشه عزیزم. توکل بر خدا