2777
2789

هر حرف و کلمه جدید یاد میگیره چندتا از قبلی هارو فراموش می‌کنه یا یه چیز دیگه میگه یا دیگه نمیگه😬

مثلا کوچیکتر بود می‌گفت چای الان میگه تی یا به من میگه دد با اینکه مامان و بلد ، یا خاله رو می‌گفت لاله بعد چندبار گفت خاله بعد چند روز دوباره میگه خا ، آب و درست می‌گفت الان چندوقت میگه آپپپ😑

هرچی هم درست شو باهاش کار میکنیم و تکرار میکنیم و رو تلفظ درست تاکید میکنیم بازم کار خودشو می‌کنه😒

و خدایی که بشدت کافیست... 

همین که چای و میگه تی خیلی پیشرفت کرده😄👌

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب معلومه که طبیعیه 

بچه  راحت طلبه 

کلمات اسونتر را میگه 

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 

والا من خیلی تحقیق کردم کلام باید با بالا رفتن سن کودک بهبود پیوا کنه نه ضعیف بشه شعیف شدن کلام نشانه ی خوبی نیست پسر خواهرمم همینجوره از۸ ماهگی کلمه میگفت به شیر میگفت شیر الان ۲۰ ماهشه به شیر میگه اب و اینطور چیزا که روانشناس احتمال داده بیش فعال ذهنی باشه و من دارم باهاش تمرینای ذهنی انجام میدم و تمرکزی 

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

چون درست تلفظ میکرد بعد فراموش می‌کنه یا اشتباه میگه برام سوال شده و الا متوجه سن هستیم و توقع زیادی ...

اونم مهم نیست 

الان که کلمه اس 

چند وقت دیکه میگی آخيش یاد گرفت رنگ‌قرمز رو....فرداش به سبز هم میگع قرمز..

چون درست تلفظ میکرد بعد فراموش می‌کنه یا اشتباه میگه برام سوال شده و الا متوجه سن هستیم و توقع زیادی ...

اگه تلویزیون نگاه میکنه حذف کن،اصلا براش شعر انگلیسی هم نزار ممکنه بخاطر اونم باشه 

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴