2777
2789

حسودیم میشه واقعا تصادفه یا روش تربیتی خوبه خانواده هاست  یا بخت خوبه

من خیلی علاقه به ازدواج  داشتم ولی اصلا خواستگار خوب نیومد برام 

با این که جای تعریف نباشه معیار های خوبی داشتم

آخر سر ازدواج کردم ولی نه با مورد دلخواه  

چون که دیگه میدونستم بهتر این پیدا نمیشه 

تو نی نی سایت از شوهرت بنالی؛ حق با اونه  .ازبچه ات بنالی ، مادر بی رحمی هستی؛ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا پولدارن

یا خوشگلن

یا اجتماعین

یا خودشون پیدا میکنن

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

من اینجوری بودم دلیلشم رفت و امد زیاد با دوست و در همسایه بود ما کلا با خیلیا دوست بودیم همشونم خاستگار بودن😄 

مراسم و اینا هرجای شهر میشد میرفتیم😂 واقعا دلیلش خاستگار نبود ولی میدونم تاثیر داشت چون دوستام مث خودم بودن خاستگار نداشتن چون رفت و امدشون محدود بود یه چیز دیگ هم ما کلا خانوادگی خیلی خوش مشرب و خونگرمیم بقیه خوششون میومد خصوصا از مامانم

برا منم خواستگار میاد ولی بدرد نمیخورن 

امروز یکی دوستامون دیدم چه خانواده ای چقدر تمام و کمال 

حالا دیدم یه عروس گرفتن  

چشماش مشکل داره 

واقعا حسودیم شد 

یا پولدارن یا خوشگلن یا اجتماعین یا خودشون پیدا میکنن

منم این ۳ مورد اولو داشتم 

اما من خانوادم مقصر میدونم

انقدر به چیزایی که میخوای داشته باشی فکر نکن به جای اینکه بهت نزدیک شن دورتر میشن

بالاخره جذب داشته باشیم یا نه

منم این ۳ مورد اولو داشتم  اما من خانوادم مقصر میدونم

چرا

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

من اینجوری بودم دلیلشم رفت و امد زیاد با دوست و در همسایه بود ما کلا با خیلیا دوست بودیم همشونم خاست ...

ولا ماهم همین‌بودیم 

به عوامل مختلفی بستگی داره..مثلن دیدم دخترایی که زیبایی خیره کننده داشتن فراوان خواستگار داشتن،اونایی هم که خواستگاریشون نمیرفتن درحقیقت خودشونو درحدش نمی‌دونستن وحسرت می‌خوردن،😑یا باباشون پولداره وازنظر اجتماعی بالاست..یک موردم دیدم پدرومادر هردو به شدت اجتماعی وخونگرم..طوریکه همه تمایل دارن باهاشون رفت وآمد داشته باشند خب دخترشون زیبایی نداشت،ولی کلی خواستگار داشت..