2777
2789
عنوان

اسپرسو ساز خریدم کمک میخوام

722 بازدید | 32 پست

دوستان امروز اسپرسو ساز خریدم قبلش تحقیق راجع به مدلش کردم و‌طرز کارش 

ولی الان در واقعیت کار باهاش سخته و اینکه اصلا اشنایی راجع به قهوه ای که باید بخرم و از کجا بخرم ندارم ،

امروز از این خانه های قهوه (مغازه کوچولو بامزها)سوال کردم دو‌مدل اسپرسو و کاپوچینو بدون شکر داد درست کردم طعمش خوبه ولی بوش کمه.( نمیدونم طرز کارم درست بوده یا ن کاملا)

چه مارکی بخرم؟

مامان دوتا گل پسر

من اکثر اوقات ۷۰ روبوستا ۳۰ عربیکا میخرم  یعنی ۷۰ ۳۰ ولی هیچ وقت مارکشو نمیپرسم خودشونم همونا رو درست میکنن

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5285114/%d9%84%db%8c%d9%86%da%a9-%d8%ad%d8%b0%d9%81-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%88-%d9%be%d8%b3%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%b1%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b3%d8%aa%db%8c

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اوف مبارکه 

اسپرسو ساز همدم همیشگیه منه 

قهوه رو تازه بخر بگو آسیاب کنه برات با درجه مناسب 

عکس اسپرسو سازت رو به قهوه‌ فروش نشون بده

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷
کاپوچینو اصلش اینه که اسپرسو رو بگیری و با استیم دستگاه شیرو داغ کنی و فوم بگیری ….  کاپوچینوی ...

واقعااا چرا پس نگفت بهم پس کاپوچونو درست نکنم دیگ باهاش

مامان دوتا گل پسر

نورنبرگ ۶۶۶ 

قهوه اسپرسو رو بگو آسیاب کنه برات 

عربیکا سبک تره 

بعدم شیر رو خودت فرم بده بریز روش بخور 

چیش سخته؟ مگه چه شکلیه دستگاه؟

عکس بده

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
واقعااا چرا پس نگفت بهم پس کاپوچونو درست نکنم دیگ باهاش

کاپوچینو یه نوع قهوس 

اسپرسو به علاوه شیر فرم گرفته میشه کاپوچینو