2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما هم از اینا داریم. به هر روشی سعی کردیم بفهمونیم خودشونو زدن به خریت.خیلی مراعات کردیم شاید بفهمن پر روتر شدن. دعوا گرفتم انگار نه انگار همسرم با زبون خوش و منطقی تک تک مواردشونو تذکر داد.دیگه اینجا مراعات کردن. البته بی تاثیر نبود که همیایه پایینی هم اومد تذکر داد بهشون. و فهمیدن که ما هم فهمیدیم همیایه های دیگه هم شاکیم. خانم عقده داره جدیدا بچش میره مدرسه صب دو روز یه سر و صدایی راه انداخت تو راهرو که ما رو بیدار کنه. روز سوم همسرم ساعت هفت صب عمدا پاشد رفت بیرون یه سر و صدایی راه انداخت بعد اونم دیگه ما اصلا مراعات نمیکنیم . همسرم میگه وقتی نمیفهمن منم مراعات نمیکنم.

حالا منم توصیم به شما اینه بدتر از سر و صدای خودشون سر وصداکنین شاید تاثیر بذاره.

ما هم از اینا داریم. به هر روشی سعی کردیم بفهمونیم خودشونو زدن به خریت.خیلی مراعات کردیم شاید بفهمن ...

زنه اینقدسلیطست فقط توساختمان من مونده بودم که بامنم دعواکرد پارسال چندتاازهمسایه ها ازش شکایت کرده بودن حیف شاهدی نرفت براشون ب سرانجام برسونن

ما هم از اینا داریم. به هر روشی سعی کردیم بفهمونیم خودشونو زدن به خریت.خیلی مراعات کردیم شاید بفهمن ...

زنه اینقدسلیطست فقط توساختمان من مونده بودم که بامنم دعواکرد پارسال چندتاازهمسایه ها ازش شکایت کرده بودن حیف شاهدی نرفت براشون ب سرانجام برسونن