2777
2789
عنوان

گاز رومیزی چه برندی بخرم؟

15096 بازدید | 27 پست

سلام خانم ها. من رفتم بنی هاشم، هر کدوم از فروشنده ها یه برندی رو پیشنهاد داد. تکنوگاز، نیک کالا، آلتون. الان بدتر گیج شدم. میشه اگه استفاده کردین نظر بدین.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هود و گاز کن دارم راضیم ولی شیشه ای نخر اگه مهمان داری زیاد یا قابلمه های بزرگ و آشپزی های سنگین میکنی استیل بهتر هست 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

اگه جا داری فرگاز بخر.

من رومیزی خریدم پشیمونم

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

سلام. ما نیک کالا گرفتیم و چندماهه داریم استفاده میکنیم راضی هستیم. خود فروشنده برای مامانم توضیح داده بود  زیر این گاز یه صفحه ای هست که مانع شکستن شیشه اش میشه.

در هر صورت هر برندی گرفتی طرحی انتخاب کن که چدنهاش تک تک از هم جدا نباشه. خود فروشنده گفته بود اینا که چدناشون تکی و گرده قابلمه روشون راحت واژگون میشه

چون خدا دوستت دارد، از تو دور میکند کسی را که دوستت ندارد...💙
چرا پشیمونی

فشار گاز کم هست..زود کثیف میشه..فر جدا خریدم اصلا جا نداره...

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی