2777
2789
عنوان

چجوری فرهنگیان قبول شم...

1151 بازدید | 17 پست

سلامم

من الان یازدهمم می‌خوام معدلم ترم اول از ۱۷ بالاتر بشه 

و فرهنگیان می‌خوام برم ، کسی رفته بهم توصیه بده یکم ؟

و اینک در روز چقدر درس خوندید و کی شروع کردید ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام گلم

ببین الان فقط باید روی پایه یازدهمت خیلی تمرکز کنی

نیاز نیست دهم رو درکنارش کار کنی

ولی تست زنی رو ازالان شرروع کن وحتما ب امتحانات خرداد ماه اهمیت بده

چون نهایین 

مرور توی برنامه ات باشه 

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗خوشحال میشم به وبلاگم سربزنید* به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیم فقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیم زندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو یه روزی بلاخره روپوش پزشکیوو تنم میکنمم من مطمئنم🩺

شما امسال قبول شدین؟

نه ولی طبق تجربم میگم

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗خوشحال میشم به وبلاگم سربزنید* به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیم فقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیم زندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو یه روزی بلاخره روپوش پزشکیوو تنم میکنمم من مطمئنم🩺

عزیزم ببین ظرفیت شهرت چقدره رتبه زیادمهم نی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

به فکر معدل ۱۷ نباش

اونم الان که شرط معدل برای تمام س پایه هست

الان که ۱۱هستی روز ۴تا۵ ساعت درس بخون

تست بزن

اگرم کنکور ازمایشی نمیری

تابستون هم ی کنکور آزمایشی ثبت نام کن

و سال دوازدهمت و حتی تابستون سال آینده دیگه باید حداقل روزی ۷تا۸ ساعت بخونی

موفق باشی گلی جان♥️

ببخش_فراموش کن_ادامه بده🌱🖇
چجوری توی مصاحبه رد شدید😑💔

مصاحبه ی عمومی(گزینش )رو پذیرفته شدم ولی مصاحبه ی تخصصی که امسال روندش کاااملا متفاوت بود رو رد شدم..رتبه ی۶۷کنکور هم من کارنامشو دیدم که در گزینش رد شده. پس رتبه یه طرف ماجراست و مصاحبه هم طرف دیگر ماجرا..حتی اگر رتبه ی ۱ کنکور هم باشی مصاحبه رو رد شی نمیتونی وارد فرهنگیان شی.با اینکه مصاحبه رو عالی دادم و خیلی راضی بودم رد شدم

مصاحبه ی عمومی(گزینش )رو پذیرفته شدم ولی مصاحبه ی تخصصی که امسال روندش کاااملا متفاوت بود رو رد شدم. ...

واو چه سخت اعتراض زدید حالا؟

نمیشه دوباره مصاحبه داشت ؟

واو چه سخت اعتراض زدید حالا؟ نمیشه دوباره مصاحبه داشت ؟

خیلی سخته..و نامردی..کسی ک رتبش۱۰۰۰تا از من بالاتر بوده قبول شده ولی من ن..اعتراض گذاشتم ولی جوابش تا ۳ماه دیگه اینا میاد و مجبورم کنکور رو هم بخونم فعلا..شاید اعتراضه نشد