2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خانومی من تصادف کردم همه کارارو انجام دادم پزشکی قانونی هم رفتم نوبت معاینه مجدد داده واسه برج ۱۰

یکی از استخوان های لگنم شکسته و صورتم زخمی شده 

سوالم اینه بعد معاینه مجدد باید تو نوبت دادگاه بمونم؟و اینکه مقدار دیه من با توجه به اینکه زن هستم با مردا فرق میکنه ؟ میتونم دیه زیبایی هم بگیرم؟(رو صورتم بدجور زخمی شده و با گذشت ۲ ماه هنوز اسکارش مونده)

ممنونم عزیزم ببخشید سوالم طولانی و زیاد شد

سوال نپرسیدی عزیزم،بپرس پاسخ میدم

من سال ۹۹ توافقی جدا شدم. قبلش چون طلاق نمیداد شکایت کیفری برای نفقه کرده بودم... بعد از طلاق سال ۱۴۰۰ نتیجه اون دادگاه اومد که ۶ ماه حبس بریده بودن براش زنگ زدن بیا رضایت بده منم دیگه پی اش رو نگرفتم

الان یکی دو ماه پیش زنگ زده پدر همسر سابقم که ای بیاید رضایت بدین و ازین حرفا. 

یعنی با طلاقمون اون پرونده حل نمیشه؟ حبس همچنان هست براش؟ حبسشو با پول میتونه بخره؟

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️

خانومی من تصادف کردم همه کارارو انجام دادم  پزشکی قانونی هم رفتم نوبت معاینه مجدد داده واسه ب ...

بله باید بمونید

دیه دراین موارد زن و مرد یکسان است

دیه ی زیبایی اگرپس ازبهبود همچنان اثار جراحات باقی بماند بله جدا ازدیه ی اصلی قابل مطالبه مب باشد

💚کارآموزوکالتم،من کمکت میکنم ازحقت دفاع کنی💚
من سال ۹۹ توافقی جدا شدم. قبلش چون طلاق نمیداد شکایت کیفری برای نفقه کرده بودم... بعد از طلاق سال ۱۴ ...

عزیزم اوالا ما در قانون چیزی به نام خرید حبس نداریم اونچه که هست تبدیل حبس به جزای نقدی ست،این که شما فرمودی رای بدوی بوده و برای تخفیف درمجازات رضایت شمارو خواستن که رضایت ندادید حالا قطعا تجدید نظر زدن ،بایددید رای قطعی چی میاد،اما احتمالش کم هست تبدیل به جزای نقدی بشه

عزیزم اوالا ما در قانون چیزی به نام خرید حبس نداریم اونچه که هست تبدیل حبس به جزای نقدی ست،این که شم ...

ینی اون حبس باقی میمونه؟ من رضایت بدم کل حبس از بین میره؟

بنظرتون اگر تبدیل بشه چقد هزینه میگیرن ازش؟ کاش زیاد بگیرن

ینی اون حبس باقی میمونه؟ من رضایت بدم کل حبس از بین میره؟ بنظرتون اگر تبدیل بشه چقد هزینه میگیرن از ...

بستگی به نظر قاضی داره،رضایت بدید تاثیرداره مثلا قطعی میشه تبدیل جزای نقدی....اما معمولا تبدیل نمیشه

بستگی به نظر قاضی داره،رضایت بدید تاثیرداره مثلا قطعی میشه تبدیل جزای نقدی....اما معمولا تبدیل نمیشه

میشه مقدارشم بگین که اگر تبدیل شه چقد میشه؟

یا اینکه من چون حقوقی رضایت نفقه رو داده بودم که طلاق توافقی شد از بین نمیبرتش؟!

همه زندگیمو خراب کردن، مهریه هیچ جهازمم نتونستم بگیرم خیلی دوس دارم اذیت شه

میشه مقدارشم بگین که اگر تبدیل شه چقد میشه؟ یا اینکه من چون حقوقی رضایت نفقه رو داده بودم که طلاق ت ...

کمتراز ده،نه تاثیر نداره