هاله انداخت امروز 13 دهمین روزی که hcg زدم قبلا بی بی زده بودم تو هشتمین روز منفی بود اثر امپول رفته بود به نظرتون امکان داره منفی باشه عرض 10 دقیقه هاله انداخت
اگه مدیکور نباشه مثبتههه🤩🤩🤩 برا منم دعا کن منم منتظر نی نی ام🥲❤️
مدیکور نیست ویتاساینه مارکش امروز تست نزدم و روز مودمهای هنوز پری نشدم از صبح هی دارم چک میکنم ولی هنوز خبری نیست انشاالله به حق این اذان دامن تموم منتظرا سبز بشه گلم انشاالله بای خبر بدی خوشحال بشم برات کلی ذوق کنم
منم این ماه لتروزول و امپول زدم،فردا صب بی بی میزنم دعاااام کن،علائم چیا داری؟؟؟
انشاالله مثبته عزیزم منم دوماه لتروزول و کلموفین خوردم و این ماه امپول زدم امروز هم موعودمه ولی هنوز پری نشدم از صبح منتظرم انشاالله هردومون فردا خبرشو بدیم فردا اگه مثبت بود بهم بگو منم قراره فردا دوباره تست بزنم
انشاالله عزیزم خدا از دهنت بشنوه الان دوساله تو اقدامم آنقدر دوا درمون کردم که نگو دعا کن مثبت باشه
مثبته ان شاالله پیشاپیش مبارکه عزیزم
۹۹/۱۱/۲۵ بعد از ۲۵روز تاخیر بی بی مثبت شد۹۹/۱۱/۲۷ آزمایشم مثبت شد با بتای ۹۰ خدایا سپردمش بخودت ۹۹/۱۲/۱۰ سونوی تشکیل جنین دادم الهی شکر ۵هفته شدم..۹۹/۱۲/۲۴قشنگ ترین صدای دنیارو شنیدم .خدایا خودت حافظ این معجزت باشو بالاخره ۲۰ مهرماه فرشته من بدنیا اومد پسر قشنگم عاشقتم.401/9/17 بارداری دوم .خدایا خودت تودلیمو حفظ کن.۹/۲۳سونوی تشکیل ساک و جنین دادم.