2777
2789
عنوان

بی بی چک یک روز مونده به پریود

760 بازدید | 11 پست

هاله انداخت امروز 13 دهمین روزی که hcg زدم قبلا بی بی زده بودم تو هشتمین روز منفی بود اثر امپول رفته بود به نظرتون امکان داره منفی باشه عرض 10 دقیقه هاله انداخت

عزیزم معمولا بعد از ۱۴روز تست درسته و مبارکه انشالله که بارداری

انشاالله عزیزم خدا از دهنت بشنوه الان دوساله تو اقدامم آنقدر دوا درمون کردم که نگو دعا کن مثبت باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشاالله عزیزم خدا از دهنت بشنوه الان دوساله تو اقدامم آنقدر دوا درمون کردم که نگو دعا کن مثبت باشه

عزیزم درک میکنم من خودم چهارساله تو اقدامم 

الهی دامن هرکز که منتظره سبز بشه به همین زودیا 

ماهم این ماه باردار باشیم هرچند من بعید میدونم این ماهم باشم

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما           اگر خالص شوی بااو صدایت میکند حتما..
عزیزم درک میکنم من خودم چهارساله تو اقدامم  الهی دامن هرکز که منتظره سبز بشه به همین زودیا&nbs ...

الهی امین

انشاالله این ماه دوتامون مامان بشیم عزیز دلم به دلت بد راه نده خدا بخواد همه چی میشه 

الهی امین  انشاالله این ماه دوتامون مامان بشیم عزیز دلم به دلت بد راه نده خدا بخواد همه چی میش ...

انشاالله عزیزم فردا یه تست دیگ بزن و خبر خوب بده منم باید یه هفته دیگ صبر کنم

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما           اگر خالص شوی بااو صدایت میکند حتما..
الهی امین  انشاالله این ماه دوتامون مامان بشیم عزیز دلم به دلت بد راه نده خدا بخواد همه چی میش ...

منم این ماه لتروزول و امپول زدم،فردا صب بی بی میزنم دعاااام کن،علائم چیا داری؟؟؟

اگه مدیکور نباشه مثبتههه🤩🤩🤩 برا منم دعا کن منم منتظر نی نی ام🥲❤️

مدیکور نیست ویتاساینه مارکش امروز تست نزدم و روز مودم‌های هنوز پری نشدم از صبح هی دارم چک میکنم ولی هنوز خبری نیست انشاالله به حق این اذان دامن تموم منتظرا سبز بشه گلم انشاالله بای خبر بدی خوشحال بشم برات کلی ذوق کنم

منم این ماه لتروزول و امپول زدم،فردا صب بی بی میزنم دعاااام کن،علائم چیا داری؟؟؟

انشاالله مثبته عزیزم منم دوماه لتروزول و کلموفین خوردم و این ماه امپول زدم امروز هم موعودمه ولی هنوز پری نشدم از صبح منتظرم انشاالله هردومون فردا خبرشو بدیم فردا اگه مثبت بود بهم بگو منم قراره فردا دوباره تست بزنم

مثبته ان شاالله پیشاپیش مبارکه عزیزم

۹۹/۱۱/۲۵ بعد از ۲۵روز تاخیر بی بی مثبت شد۹۹/۱۱/۲۷ آزمایشم مثبت شد با بتای ۹۰ خدایا سپردمش بخودت ۹۹/۱۲/۱۰ سونوی تشکیل جنین دادم الهی شکر ۵هفته شدم..۹۹/۱۲/۲۴قشنگ ترین صدای دنیارو شنیدم .خدایا خودت حافظ این معجزت باشو بالاخره ۲۰ مهرماه فرشته من بدنیا اومد پسر قشنگم عاشقتم.401/9/17 بارداری دوم .خدایا خودت تودلیمو حفظ کن.۹/۲۳سونوی تشکیل ساک و جنین دادم.
مدیکور نیست ویتاساینه مارکش امروز تست نزدم و روز مودم‌های هنوز پری نشدم از صبح هی دارم چک میکنم ولی ...

عزیزم مثبته مبارک باشه. ویتاساین کلا خط دومش کمرنگه. من دوتا زدم همینجوری بود اما مدیکور یا روژان که زدم پررنگ بودن.

خدایا ازت ممنونم که روز مادر،بهترین هدیه رو بهم دادی🥰