2777
2789
عنوان

بیاید یه چیزی بهم بگید که الان ی مشت قرص نخورم کارم و تموم کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 23 پست
مشکل چی هست؟

نصف پول کلاس زبانم و ریختم به حسابشون قرار شد قبل از اولین جلسه بقیه پول و بزنم تا توی لیست کلاس باشم الان یک هفته گذشته و یادم رفت پول و بریزم 

نمیدونم پسم میدن یا نه

❌درخواست دوستی ندید لطفا❌   این عادلانه نیست که دوهفته نبودم ولی برای هیچکس مهم نبود😬🙄🤣                                                    برام دعا کنید لطفا اگر دعا کردید بگید براتون صلوات بفرستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم خودت یادت رفته چرا میگی خدا دست از زندگیم برنمیداره؟

نمیدونم چرا 

الان اصلا نمیتونم همچین چیزی و بپذیرن

❌درخواست دوستی ندید لطفا❌   این عادلانه نیست که دوهفته نبودم ولی برای هیچکس مهم نبود😬🙄🤣                                                    برام دعا کنید لطفا اگر دعا کردید بگید براتون صلوات بفرستم
نصف پول کلاس زبانم و ریختم به حسابشون قرار شد قبل از اولین جلسه بقیه پول و بزنم تا توی لیست کلاس باش ...

فدای سرت مگه چی شده حالا

به خاطر این میخوای قرص بخوری؟ اینکارو نکن با خودت

با خودت یکم مهربون باش چطور دلت میاد به همچین چیزی فکر کنی

زبانت معمار است و حرف هایت خشت خام... مبادا کج بچینی دیوارِ سخن که خواهد ریخت بنای شخصیتتツ هر جا فکر کردید دارم اشتباه میگم ریپلای کنید با هم محترمانه صحبت کنیم با هم دشمن که نیستیم اینجا محلی برای تبادل نظره :) دوست دارم به همه کمک کنم تا جایی که میتونم ولی ادب برام ازنون شب واجب تر و مهم تره✨ما را از خون نترسانید به سر دادن عادت داریم...🥀
فدای سرت مگه چی شده حالا به خاطر این میخوای قرص بخوری؟ اینکارو نکن با خودت با خودت یکم مهربون باش ...

اخه خانواده دیگه ولم نمیکنن تا آخر عمرم بهم سرکوفت میزنن

اخه اینم شد دلیل برا‌خودکشی

اولا‌انش الله‌میدن

دوما‌ حتی ندادن خب ندن به درک

چی از‌ جونت مهمتر

یه پولی که هی میاد و‌میره و بی ارزش‌انقد

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اخه خانواده دیگه ولم نمیکنن تا آخر عمرم بهم سرکوفت میزنن

فدای یه تار موت ! بذار اینقدر سرکوفت بزنن تا خسته شن تو چرا حق زندگیو از خودت بگیری ؟

زبانت معمار است و حرف هایت خشت خام... مبادا کج بچینی دیوارِ سخن که خواهد ریخت بنای شخصیتتツ هر جا فکر کردید دارم اشتباه میگم ریپلای کنید با هم محترمانه صحبت کنیم با هم دشمن که نیستیم اینجا محلی برای تبادل نظره :) دوست دارم به همه کمک کنم تا جایی که میتونم ولی ادب برام ازنون شب واجب تر و مهم تره✨ما را از خون نترسانید به سر دادن عادت داریم...🥀
نصف پول کلاس زبانم و ریختم به حسابشون قرار شد قبل از اولین جلسه بقیه پول و بزنم تا توی لیست کلاس باش ...

اینکه اصلا زیاد مسئله‌ی مهمی نیست که ب فکر خودکشی بیفتی..

آدم هست تمامه خونه و ماشینشو از دست میده یک شبه.

قوی باش 

پسر هستم..دوسدارم با حرفام به بقیه کمک بکنم حتی یک درصد.. اینطوری شاید حال خودمم خوب بشه :)