2777
2789

چرا نئوتادین و آیورا نداد؟

اگه بالای ۲.۳سالن دمنوش بده چند قاشق 

مثل دمنوش آویشن

ابلیموعسل

زنجبیل 

گلپر 

سینه و گلو و پست قفسه سینه رو با روغن زیتون یا سیاهدونه جرب کن و گرم نگه دار 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از داروخانه ویکس تهیه کنید کف پاهاش بزنید و پشت گوشهاش هم راه تنفسش رو باز میکنه و هم مخصوص سرفه و درد

این↩ تاپیک ↪همیشه حال دلمو خوب میکنه سرشار از انرژی مثبت دوست داشتی یه سر بزن سهم دلتو ببر 

بچه چهارساله منم گرفته روزی سه بار شربت سیموسپان میدم 5سی سی سه بار در روز.به علاوه یه قاشق عسل طبیعی تو اب میریزم خیلی خوبه.دکترش گفت بعد قطع شدن تب یک هفته تاده روز سرفه طبیعیه.

اسپری دهانی دنتالند ترکیباتی هم چون اوره پراُکساید (کاربامید پراُکساید) را در خود دارد که نسل جدید ترکیبات سفیدکننده دندان و ضدعفونی کننده دهان محسوب می‌شود. این محصول فاقد الکل بوده و موجب خشک شدن دهان، آسیب دیدن لثه/مخاط دهان یا صدمه دیدن دندان‌های ترمیم‌شده یا کامپوزیت شده، نمی‌شود و همه افراد می‌توانند از این محصول برای حفظ و بهبود سلامت دهان و دندان خود بهره بگیرند.

موارد استفاده

.کاهش پلاک دندان .سفیدکننده دندان .تنظیم و متعادل ساختن فلورمیکروبی دهان .کاهش بوی بد دهان و خوشبوکننده نفس .کم کردن التهاب لثه .جلوگیری از تحلیل لثه بعد از اعمال زیبایی روی دندان‌ها .کاهش مشکلات مرتبط با سرماخوردگی مانند گلودرد

فیمت ۱۷۰

من نمایندگیشو دارم خواستی به شماره۰۹۰۳۹۸۴۲۹۴۸ پیام بذه