2777
2789

من پیش یه خانم مسن زندگی میکنم گاهی شبها درس بیشتر میخونم یا یه کاری برام پیش میاد ممکنه بعضی وقتا تا دیر وقت بخوام بیدار بمونم اما ایشون با اینکه اتاقش از من فاصله داره اما میگه نور اتاقت که روشنه وقتی خوابم نصف شب بازم میاد ، درب اتاقم شیشه ای هست ولی شیشه مات هست شفاف هم نیست ، جنسشم ضخیمه اما بازم نور عبور می‌کنه پرده ندارم بزنم جلو نور بگیره بعدشم درب اتاق جای پرده نیست نصب کنم ، کاغذ کادو هم ممکنه بازم نور عبور کنه ؟چی بزنم کاغذی هست که نور عبور نکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکی دوست ندارم فاز غمگینی میگیره اتاق ، رنگ های دیگه مثلا بنفش تیره یا سفید باشه نور عبور می‌کنه ؟ ...

رنگ بزن 

بعد به سلیقه خودت از داخل اتاق خوشگلش کن

خدایا به دل همه آرامش بده 😘😘😘😘😘
مشکی دوست ندارم فاز غمگینی میگیره اتاق ، رنگ های دیگه مثلا بنفش تیره یا سفید باشه نور عبور می‌کنه ؟ ...

مشکی بخر و روش  که بطرف اتاق هست از این برچسب مینیاتوری ها از گل و طبیعت بزن که اتاقت هم خوشگل بشه

ببین دوتا مقوا بگیر یکی مشکی یکی رنگ مورد علاقت بچسبون بهم مشکی به طرف در باشه رنگی به طرف داخل دلگیری نشه