2777
2789
نزار اطرافیان بشکننت

چیزی بپرسم؟🥲

من اختیار دارم؟حق انتخاب دارم؟

اصلا اجازه دارم به خواسته خودم زندگی کنم؟

دعا کنید برام یه صلوات بفرستید🤲😍 اللهم صل علی محمد و آل محمد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی بپرسم؟🥲 من اختیار دارم؟حق انتخاب دارم؟ اصلا اجازه دارم به خواسته خودم زندگی کنم؟

صد درصد جانم باید بجنگی برا اهدافت

بجنگید برای رویاهای ناب زندگیتون ❤️ کاربری nام نی نی یار تعلیق نکن منو دیگه سیم کارت ندارم 😑دانشجوی روانشناسی هستم ✌🏻 
پس خونسرد باش

دو شب پیش در حدی یه جنگ درست کرد 

ولی من چیزی نگفتم مشکلش موبایلمه مشکلش پز دادن کنار بقیه مشکلش اینه اون میخواد با خانوم های دیگه تو شوهر دادن دختر رقابت کنه ولی من همکاری نمیکنم 

چون میخوام به خواسته خودم با کسی که دوستش دارم ازدواج کنم و تو سن مناسب 

صد درصد جانم باید بجنگی برا اهدافت

من درسمو میخونم میخوام خیلی بخونم درسامو 

میخوام دانشگاه برم پدرم یکم گیر میده 

اگه یه روانشناس باهاش صحبت کنه راضی میشه؟🥲

من درسمو میخونم میخوام خیلی بخونم درسامو  میخوام دانشگاه برم پدرم یکم گیر میده  اگه یه ر ...

با معاون مدرسه مون صحبت کردم رتبه خوبی بیارم دانشگاه خوبی قبول بشم شما با پدرم صحبت میکنید راضی بشه اونا هم گفتن درستو بخون رتبه خوب بیار ما صحبت میکنیم

دو شب پیش در حدی یه جنگ درست کرد  ولی من چیزی نگفتم مشکلش موبایلمه مشکلش پز دادن کنار بقیه مشک ...

حق داری گلم پدر یا برادر نداری ؟

بجنگید برای رویاهای ناب زندگیتون ❤️ کاربری nام نی نی یار تعلیق نکن منو دیگه سیم کارت ندارم 😑دانشجوی روانشناسی هستم ✌🏻 
من درسمو میخونم میخوام خیلی بخونم درسامو  میخوام دانشگاه برم پدرم یکم گیر میده  اگه یه ر ...

احتمالا

با معاون مدرسه مون صحبت کردم رتبه خوبی بیارم دانشگاه خوبی قبول بشم شما با پدرم صحبت میکنید راضی بشه ...

خیلی خوبه جانم سعی کن ازشون فاصله بگیری فقط رو درس تمرکز کن

اصلا پدر مادرم و خوشم نمیاد راستش  از بچه کی تا به الان خیلی بهم سخت گذشته

الهی همو بربز بیرون