2777
2789
عنوان

درد بعد متوترکسات کمککککککک

72 بازدید | 9 پست

من حاملگی خارج رحمی داشتم ویازده روز پیش متو ترکسات تزریق کردم وبتام داره میاد پایین ولی چند روزه درد پهلو دارم ودرد رحم ولوله مخصوصا موقع سرفه وعطسه وبااستراحت خوب میشه طبیعیه ایاوچند روز این ترشحات رنگی داشتم خفیف

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم درد کمی

ممنون عزیزم . من چهارشنبه آزمایش دادم بتام 150 بود بهد شنبه صبح تکرار کردم شد 192 . شب تو یه آزمایشگاهی که دکتر گفت تکرار کردم شده بود 332 .حالا امروز باید دوباره برم آزمایش و سونو واژینال . خیلی میترسم  

ممنون عزیزم . من چهارشنبه آزمایش دادم بتام 150 بود بهد شنبه صبح تکرار کردم شد 192 . شب تو یه آزمایشگ ...

اصلا نترس انشالله خارج رحمی نباشی ولی اگه بودی اصلا نترس من دو روز بستری شدم وتزریق وتمام

وبعد تا چند وقت طول میکشه تا جذب بدن بشه

دعا کنین برام . کلی با دکترا حرف زدم گفتن با این بتا درد زیادی نمیاد سراغت . ببخشید علائم شما چی بود ؟ من درد ندارم اصلا اما از یه هفته بعد موعدم لکه بینی دارم که صورتیه و رگه های خون تازه داره توش . هیچی هم از علائم بارداری ندارم.

دعا کنین برام . کلی با دکترا حرف زدم گفتن با این بتا درد زیادی نمیاد سراغت . ببخشید علائم شما چی بود ...

من همه علائم بارداری رو داشتم وبعد ده روز از موعدم به لکه بینی افتادم وبعد دوتا تیکه گوشتی دفع کردم وفک کردم تموم شد ولی بعدا رفتم سونو وخا ج رحمی هم دیدن فک کنم دوتابود وبعدش درد رکتوم گرفتم که گفتن خونریزی داخلی کردی وامپول زدن