مثلا از د.ی.ج.ی ک.ا.ل.ا یا با سلام .به دستتون سالم رسیده ؟ راضی بودین؟ چرررا والدین فکر میکنن همه اینا کلاهبرداری بابا تو تلویزیون هم تبلیغ میکنه بازم باور نمیکنن😂😭
سخت ترین جای درس خوندن اونجایی که با عذاب وجدان میشینی سریال میبینی:)))
باسلام نه ولی دی.جی خیلی خرید کردم. مدتیه نمیکنم چون ارسالش اغلب تاخیر داره و چندبارم دیدم فروشنده زرنگی کرده به جای محصول اصل فیکش رو گذاشته. مرجوع کردم ولی خود مرجوع کردنم وقت و انرژی میبره. ولی بقیه سایتا و آنلاین شاپای. اینستا خیلی خرید میکنم همیشه هم اوکی بودخ
هنرمند و نقاشم🎨🖌️ لر بختیاری هستمم😍❤️ با تمام وجودم تمام اقوام ایرانی را دوست دارم و احترام بسیار قائل هستم💖 اگه اینجا رو دیدی برای اولین خاسته و ارزوی خودت ک الان تو ذهنته دعا کن و همینطور برای Me🥲🤍عاشق کتابم بهم کتاب معرفی کنید🤗❤مهربون باشیم🌄 اگه سوال هنری داشتید بپرسید☺️💝 اینو بدون تو فوق العاده ای🤩
اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم
هنرمند و نقاشم🎨🖌️ لر بختیاری هستمم😍❤️ با تمام وجودم تمام اقوام ایرانی را دوست دارم و احترام بسیار قائل هستم💖 اگه اینجا رو دیدی برای اولین خاسته و ارزوی خودت ک الان تو ذهنته دعا کن و همینطور برای Me🥲🤍عاشق کتابم بهم کتاب معرفی کنید🤗❤مهربون باشیم🌄 اگه سوال هنری داشتید بپرسید☺️💝 اینو بدون تو فوق العاده ای🤩
من گوشی از دیج ی کالا خریدم خوب بود ولی یکبار پدر شوهرم اینا تخم مرغ حلقه کن فکر کنم اسمشه خریدن شکسته بود باید حواست باشه از با سلام کیف خریدیم برا بچه ها خوب بود