دندانپزشک خوب که کارش ظریف و طبیعی باشه سراغ دارین؟
(چندتا دکتر بهم معرفی کردن کاراشون افتضاح بود انگار ادامس شیک چسبونده بودن)🥲😐
مثل مبینا دندون و ممد لمینت نباشه کاراشون😕
❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌ اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/. پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری. تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.
سلام منم دنبال لمینت برا دندونام تاپیک هامو ببینی یه عالمه تاپیک زدم😂 به نام خدا
دکتر مسعود بیرمی.دکترفلاح. دکتر سیحون.دکتر عزیز زاده.دکتر موذن زاده.کلینیک دنتال زعفرانیه.دکتر امیرحسین مهرانفرد .اینا نتیجه تحقیقات فراوان من هستند هنوز پول دستم نرسیده انجام ندادم دکتری میشناسی به منم بگو
سلام منم دنبال لمینت برا دندونام تاپیک هامو ببینی یه عالمه تاپیک زدم😂 به نام خدا دکتر مسعود ...
سلام
خیلی لطف کردی
😂😂😂منم در حال بررسی وتحقیقم نمیخوام دندونام مثل خرک شرک شه🚶🏼♂️😂
❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌ اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/. پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری. تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!