2777
2789
عزیزم خودت رو ناراحت نکن هر چی میگه سزاوار خودشه 

جلو بچه هام خیلی ناراحت میشم اینجوری برخورد میکنه یادمه خودمم کوچیک بودم بابام جلو ما هزار تا حرف بار مامانم میکرد 😥😭 من اون وقتا انقد میترسیدم و ناراحت میشدم حتما الانم دخترای خودمم همون حال رو پیدا میکنن

خانوما تاپیک اخرم بخونین .. ب شوهرم گفتم موضوع رو الان. دعوای اساسی شدو الان از خونه رفتو گف با ی آدم هیز زندگی نکن. دیگ نمیتونم تحملت کنم دیگ نمیتومم زندگی کنم باهات انقد بمون تو این خونه تا بپوسی و رف. 

چند وقته مشاوره میریم بهم کف شوهرت دیگ خسته شده. دیگ اینجور مردی گیرت نمیادا کمتر اذیت کن. 

فک کنم اون روز رسید ک تحملش سر اومده دیگ شوهرم. تنهام خونه دارم ب ۸ودکشی فک میکنم 

من همه جوره باختم بریدم. 

بخاطر کودکی بدی ک داشتم و تو خانوادم تنش بوده زندگی الانمم اینطور شده خطا زیاد داشتم. مشاورم میگ... 

الانم خودم خلاص کنم بهتر

به تو میسپارم غمی که قلبم را میخورد؛  حسین جان(ع) 💔❤️‍🩹❤️‍🔥🖤 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدم ناراحت میشه بهش بی احترامی بشه ولی اینکه اینقد ناراحت بشی که از صبح داری گریه میکنی خودتو اذیت میکنی 

بی خیال بابا با الاغ گفتن ایشون نه شما الاغ میشی نه هیچی فقط با ادامه دادن ناراحتی هم اعصابتو خراب میکنی هم موهاتو سفید هم پوستت داغون

تو زندگی بیشترین بها رو به خودت بده 

اینی که میگم چون خودم تجربه دارم و یکی مثل یکی شما تو خونه دارم الان سعی میکنم درکش کنم و ناراحتیم بخاطر اعصاب خودم زیاد طول ندم

همسرم صدام میزنه:گل بانو👉این امضای قبلیم بود....همسرم صدام میزد گل بانو‌ ولی از مامانم یاد گرفته بود.مامانم همیشه صدام میزدن گل بانو....وقتی مامانم یکدفعه ای تنهام گذاشت و آسمونی شد به شوهرم گفتم دیگه صدام نزن گل بانو....مامانم گل بانوشو با خودش برد زیر خاک😔
چند شب پیش رفته بودیم بازار یک زن و شوهر بودن سن و سال دار بعد مرده همش به زنش فحش میداد و دعوا میک ...

هزار بار این مورد واسم پیش اومده ، منم هیچی نمیگم چون آبرو نداره جلو مردم هم میترسم دست بلند کنه روم واسه همین کوتاه میام 

منم بعد اینکه کلی حرف بارش کردم گفتم فقط بخاطر بچم موندم وگرنه میدونستم چیکارکنم باهات

بچت گناه داره حالا ک بچه داری هرجور شده تحمل کن و سعی کن اصلاح کنی شوهرتو ک بچت اسیب نبینه 

خداروشکر بچه ندارم وگرنه مطمینم جلو بچم منو کتک میزد

بچت گناه داره حالا ک بچه داری هرجور شده تحمل کن و سعی کن اصلاح کنی شوهرتو ک بچت اسیب نبینه  خد ...

خیلی اخلاقش خوبه خیلی. همیشه دعا میکردم واسه دخترم یکی مثل باباش گیرش بیاد.بالا گفتم 6 سال زن وشوهری م. دیشب اولین بار بود دعوامون شد اونم سر بچه. سر بچم داشت نفسش میرفت از گریه خونه بابام اینا بودیم اونم خونه بابام سرم داد زد چیکار داری میکنی اومدیم خونه بحثمون شد

خیلی اخلاقش خوبه خیلی. همیشه دعا میکردم واسه دخترم یکی مثل باباش گیرش بیاد.بالا گفتم 6 سال زن وشوهری ...

اهان اشکال نداره عزیزم بحثای اینجوری پیش میاد سعی کن با سیاستای زنونه اوضاع رو اروم‌کنی و از این‌موقعیت ب نفع خودت استفاده کن بزار بیشتر شیفته ی ازخودگذشتی و وفاداری و محبت و احترامت بشه بحثو ادامه دار نکن اگه اومد برای اشتی با پختگی و ارامش کامل قبولش کن