2777
2789
عنوان

شما باشید قبول میکنید که....

791 بازدید | 13 پست

خانوما من باخانواده همسرم از وقتی ازدواج کردیم اختلاف داشتم و کلا کاری باهم نداشتیم توی این مدت دلایلشم زیاد بود مخالف ازدواجمون بودن شدید و وقتی همسرم جلوشون به خاطر ازدواج با من وایساد اغلب امکاناتی که بهش داده بودن مثل حسابای بانکی ،خونه و... رو گرفتن حالا

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد حدودا ۴ ماه باباش به شوهرم گفته که فلان خونه رو بیا بریم بزنیم به نامت برید اونجا زندگی کنید اینو اول بگم ما خودمون خونه داریم ولی این خونه ای که گفتن برید اینجا زندگی کنید اصلا قابل مقایسه باخونه خودمون نیست نه از لحاظ منطقه نه متراژ و نه امکانات خود اون ساختمون من واقعا دوست دارم بریم توی اون خونه ولی همسرم میگه اصلا حاضر نیستم قبول کنم اینا یک بار همه این چیزا رو از من گرفتن بی ارزشم کردن بهم توهین شد و... حاضر نیستم قبول کنم الانم سر این موضوع دعوامون شد بعد

ولی خب من واقعا دلم میخواد بریم اونجا و قصد دارم همسرمو مجبور کنم که قبول کنه به نظرتون کارم اشتباهه یا نه کلا نظرتونو بگید

شوهرتو متقاعد کن برین 

چند سال دیگه که خودتون وضعیت بهتری پیدا کردید میتونید خونه بگیرین و پس بدین بهشون 

یا الان ماهانه اجاره بدید اگه قبول کنن اینجوری شوهرت حس بهتری داره

شوهرتو متقاعد کن برین  چند سال دیگه که خودتون وضعیت بهتری پیدا کردید میتونید خونه بگیرین و پس ...

منم میخوام تحت فشارش بذارم که قبول کنه چون بخوایم وایسیم خودمون کار کنیم تا ۱۰ سال دیگه هم نمیتونیم اون خونه رو بخریم

منم بودم نمیرفتم! نه حداقل با یکبار گفتنشون !

آخه دیگه این شرایط پیش نمی یاد بعد گفته بریم بزنیم به نام خودت

منم میخوام تحت فشارش بذارم که قبول کنه چون بخوایم وایسیم خودمون کار کنیم تا ۱۰ سال دیگه هم نمیتونیم ...

تحت فشار که نه ولی باهاش منطقی حرف بزن قلق شوهرت رو میدونی دیگه راضیش کن برین ولی مطمئن شو میزنن به نامش

ولی خب من واقعا دلم میخواد بریم اونجا و قصد دارم همسرمو مجبور کنم که قبول کنه به نظرتون کارم اشتباهه ...

کارت اشتباهه چون یک عمر منت رو به خودتون میخرید و اگه خانوادش آدمای با سیاستی باشن از این طریق زیر منت می‌برنش و می‌کشنش سمت خودشون نکن اینکارو ضرر میکنی

Life is too short to not enjoy