2777
2789
عنوان

خانومایی که کلاس اولی دارن

65 بازدید | 5 پست

سلام بچه ها. چطورین؟انشالله که خوب باشین

خانوما اگر کسی کلاس اولی داره منو راهنمایی میکنین بچه  قبل اینکه بره اول بیشتر از همه چیو باهاش تمرین کنم که به مشکل نخورم؟؟ پیش دبستانی میره داخل خونه واسه تمرین خیلی اذیت میکنه بچه اوله نمیدونم باید بیشتر روی چی وقت بزارم😢

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من... 

من معلم کلاس اولم.

شمارش رو باهاش تمرین کن.

کم کردن، اضافه کردن. عددهای قبل و بعد.

جدول سودوکو، چوب خط

صداهای اول و آخر کلمات، نوشتن لوحه ها و دستورزی خیلی زیاد

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
من معلم کلاس اولم. شمارش رو باهاش تمرین کن. کم کردن، اضافه کردن. عددهای قبل و بعد. جدول سودوکو، چ ...

عزیزم منظور از لوحه چی میشه؟؟شمارش اعدادش بد نیس اما الفبا ضعیفه کلا روی الفبا تمرکز نمیکنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم منظور از لوحه چی میشه؟؟شمارش اعدادش بد نیس اما الفبا ضعیفه کلا روی الفبا تمرکز نمیکنه

وقتی فرزندتون پیش دبستانی می‌ره چه نیازی به آموزش های شما داره؟!!؟ این کار بسیار اشتباه هست 

۱_ آنچه شما بلدی منطبق با نظام و شیوه ی آموزشی حال نیست و بچه دچار سردرگمی میشه 

۲_وقت و انرژی شما رو بیهوده میگیره 

۳_ بچه رو به از لحاظ آموزشی شما وابسته می‌کنه  

۴_  کار کردن و آموزش دادن توسط مادر در دنیا مترود و نفی شده است . 

نه الفبا رو اصلا یاد نده و ورودنکن.

لوحه شکل اولیه ی حروف هست، ولی اسم و صدا ندارن، فقط تمرین میکنن که بتونن بنویسن.

اگر هم تمرین نکرد عیب نداره، دستورزی انجام بده، بعدا لوحه ها رو هم میتونه خوب بنویسه

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
وقتی فرزندتون پیش دبستانی می‌ره چه نیازی به آموزش های شما داره؟!!؟ این کار بسیار اشتباه هست  ۱ ...

عزیزم من چیز جدیدی بهش اموزش نمیدم معلمشون داخل گروه فعالیتهارو میزارن میگن هرروز چی اموزش میبینن ماهم داخل خونه همونو به همون روش باهاش کار میکنیم کارکردنمونم درحد اشنایی با الفبا و اعداد  و رنگها و سوره های کوچیک هستش