2777
2789
عنوان

32سالمه دیپلمه ام بیابن

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 40 پست

همسن منی.من لیسانس دارم خب ک چی؟چکاری تونستم انجام بدم؟الان ملاک تخصصه،مدرک نیست.یه هنری یاد بگیر که باهاش پول دراورد مثل خیاطی،پول تو خیاطیو ارایشگریو اینجور چیزاس.هنر ک داشته باشی کار کنی پول درمیاری اعتماد بنفست میره بالا خواستگارم پیدا میشه.وقتی خودت خودتو قبول نداری از بقیه چه انتظاری داری؟ خوشگلم که هستی،خودتو دست بالا بگیر بابا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا با ۳۲سال سن دیپلم داری؟

شرایط نداشتم درس بخونم اونم با هزار بدبختی چون عاشق درس بودم گرفتم زمان ما خیلی سخت بود معلم خصوصی پول میخواست نداشتم امکان رفتن به سر کلاس حضوری نداشتم باید از راه دور درس میخوندم گوشی لپ تاب نداشتم من بودم و کلی سوال دیفرانسیل 

من ۳۳ سالمه. ارشد دارم تحصیل کردم.شغل دارم درامد خوب قیافه خانواده همه چیییی جز عقل که تا این سن خو ...

والا خیلیم عاقل بودی

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)

https://rubika.ir/joing/FAAIJDBI0DPXWUCTRWMCJTGLGCPGRCVC

🥀🌹هدفمون🌹🥀

✅اصلاح سبک زندگی و تغذیه سالم

✅پیشگیری قبل از بیماری

✅دوستان عزیز هر سوالی داشتین بپرسین، ان شاء الله در اسرع وقت جوابگو هستم

...

سلام، دوستان عزیز طب سنتی هر سوالی داشتین بفرمایین، ان شاء اله در اسرع وقت جوابگو هستم
فروشندگی و اینا رو که میتونی بری یا صندوق دار

فروشندگی اخه سرو تیپ خوب میخواد آدمای امروزی میخوان صندوق داریم یکی دوجا صحبت کردم گفت نه شما بدرد صندوق نمیخوری برو اشپزخونه گفتم باشه ولی زنگ نزد

خوب عزیزم جایگاه اجتماعیم خوب نیست میدونم ته تحصیلات دارم نه شغل دارم  خوب از این لحاظ که تحقیر ...

شما نباید اصلا نا امید بشی ۳۲ سال سنی نیست خیــلی هنوز فرصت هس باید کم کم پیش برید اول یه جا که کار دولتی هس مشغول بشید یا یه کار بسته بندی ای چیزی دیگه از این پایین تر که نیس! 

بعد کم کم به خودتون برسید لباس و... بعد وقتتون رو با چیز های دیگه پر کنید مثل باشگاه بلکه از طرفی هیکلتون رو زیبا یا زیباتر کنین

بعد اینکه برای خودتون پول پس انداز کنین تا دو سه سال دیگه یه ماشین بخرید و بیشتر تو اجتماع باشید تا اینکه زندگی تان روی روال بیوفته انشالله

همین خاله من ۴۲ سالشه والا یک قیافه ای هم میگیره حالا بلا نسبت شما هیچی نداره فقط ی پراید و ی لیسانس همین! 

در ضمن من کاربر آقا هستم و قصدم راهنمایی شما بود و امیدوارم بدردتون بخوره و اینکه برای شما و همه کسانی که شرایطی مثل شما دارن و ناامیدن همیشه دعا میکنم

موفق باشید در پناه حق🤲🏼🌷

همسن منی.من لیسانس دارم خب ک چی؟چکاری تونستم انجام بدم؟الان ملاک تخصصه،مدرک نیست.یه هنری یاد بگیر که ...

اره من یه دختر ۳۹ساله میشناسم رشته صنایع دستی لیسانس داره,کارگاه فرش زده چندتا بافنده زیردستش ازهمین طریق خواستگارخوب پیداکرد ونامزده الان,جهازشم کامله ,

والا خیلیم عاقل بودی

کجاش عاقل بودم؟از تنهایی خسته ام. قدرت انتخاب یه نفرو ندارم. دارم ازتنها بودنم خجالت میکشم

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام
شروع کن درس خوندن کلاس کامپوتر برو  الان همه شغلا کامپوتر پیش نیازشه

پول کلاس ندارم ولی درسو دوس دارم که چجوری اخه بخونم با این همه رقیب کم سن بعد تازه اگه قبول شم میدونی کلی کار رو سرمه خریدای خونه باید درآمد داشته باشم غذا لباس شستن کار بیرون دیگه مگه جون واسم مونده کم اوردم کم😭

کجاش عاقل بودم؟از تنهایی خسته ام. قدرت انتخاب یه نفرو ندارم. دارم ازتنها بودنم خجالت میکشم

حالا ما که زودازدواج کردیم وبچه دارشدیم چی شد ,نه تونستیم تحصیل کنیم نه جوونی کنیم بشوروبساب و شوهرداری وخانه داری وحروم شدن استعداهامون