2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 31 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۲ماه و ایناعه زایمان کردم رابطه خطرناک داشتم الان درد زیردل دارم دهنمم تلخ تلخ میشه صبحا یا وقتی عصرمیخابم بیدارمیشم یکم صبحا سرگیجه دارم نمیدونم باردارم یانه سینه هامم درد دارن کمی بعد دوسه روز قبل چله ترشح قهوه ای داشتم دوسع روز قط شد بعد دویاره بعد ۳ ۴ روز داشتم درحد لک اونم ۵ ۶ روز دیگه قط شده ۲هفته ای نیشه این علائمارودارم 🤔 پاهامم میگیره همش احساس خستگی دارم   بی بی زدم پخش شد خط دوم

من ۲ماه و ایناعه زایمان کردم رابطه خطرناک داشتم الان درد زیردل دارم دهنمم تلخ تلخ میشه صبحا یا وقتی ...

بنظرمن مثبته

خدایا ازت ممنونممممم که منو به آرزوم رسوندی😍😍😍😍پسر خوش قدممم دوستت دارم😘
عزیزم ما یه گروه تلگرام داریم زیادم شلوغ نیست اگه دوست دارین لینکشو بذارم ۱۲ ۱۳ نفرن همشون اقدامی هس ...

بله بیزحمت بده

من ۲ماه و ایناعه زایمان کردم رابطه خطرناک داشتم الان درد زیردل دارم دهنمم تلخ تلخ میشه صبحا یا وقتی ...

منم همه اون علامتارو دارم خیلی زودخسته میشم واینکه سینم درد میکنه و خلاقمم کاملا سگیه