2777
2789
عنوان

شوهر احمق من

518 بازدید | 33 پست

اومدیم محل خالش اینها خونه روستایی دارن من اونجارو دوست ندارم بخاطر این اومدم موقع بازی کردن باهام خیلی بد حرف زد خاهرشوهرمم به بهونه اخلاق بدش دیگه بازی ادامه نداد منم فقط نگاهش کردم هیچی نگفتم دوتا پیام عاشقانه ام برام تو تلگرام فرستاد چیزی نگفتم حالا اون قیافه گرفت باهام حرف نمیزنه و نگام نمیکنه

همیشه همینبود یکار میکرد ناراحتم مبکرد باز خودش قیافه میگرفت من باس نازش بکشم چرا اینجوریه دلم براش تنگ میشه همش سرکاره. یکبار هست اینجوری میکنه

انگار داری شوهر منو میگی.

تقصیر اونه تو دعوا ولی اون قیافه میگیره نکبت😒

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قیافه میگیره خب تو هم بگیر جوری که کم بیاره

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
چرا اینجوری میکنن

فک میکنن خودشونن که عاقلن و ما نمیفهمیم لابد.

من واقعا خسته شدم

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
بهش برخورد خب.چون مرد سختشه که تو جمع اونم خونوادش بهش بد توجه بشه

من ک چیزی نگفتم خودش داد زد ادای من دراورد خاهرشم بعد اتمام اون بازی دگع بازی نکرد حالا دوباره بازی کردیم اصلا باهام حرف نزد نگاشم میکردم روش برمیگردوند