2777
2789

سلام خانوما.زیر دلم درست خط بخیه زایمان،چند روزه سمت راست احساس سوزش‌و درد دارم اگه بدنم کش بیاد درد و سوزش داره.به پهلو و کمرم هم میزنه.از وسط خطر سزارین شروع میشه و میزنم به راست.پوستم هم گاهی میسوزه.خیلی نگرانم.نولت دکتر گرفتم اما هزار بار فکرای منفی میاد توی ذهنم

❤❤اللهم اشف کل مریض❤❤

احتمالا سرما خورده اون قسمت یا از داخل عفونت کرده ، من اون قسمتی که آمپول بی حسی رو زدن توی کمرم درد داره بعد دو سال ، خوب نمیشه نمیتونم کمرمو از یه دقیقه بیشتر خم نگه دارم ، چیه این سزارین که همه میگن خوبه خوبه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا سرما خورده اون قسمت یا از داخل عفونت کرده ، من اون قسمتی که آمپول بی حسی رو زدن توی کمرم درد ...

اخه از زایمانم چهار سال میگذره و این درد و سوزش هفت هشت روزه.یعنی از داخل عفونت کرده؟

❤❤اللهم اشف کل مریض❤❤
تازه زایمان کردی؟من بعد از زایمانم تا چند ماه این درد و سوزشو داشتم یعنی گریه میکردم از درد و سوزش د ...

نه تازه زایمان نکردم.آپاندیس ممکنه باشه؟

❤❤اللهم اشف کل مریض❤❤
مطمئن هستین اون قسمت کش نخورده ؟ که باعث پارگی شده باشه ؟

فقط چند بار مجبور شدم سنگینی بلند کنم فکر میکنم بعد از اون اینطور شدم.نگرانم کیست باشه یا... کلا هر فکر منفی هست به ذهنم خطور کرده

❤❤اللهم اشف کل مریض❤❤