2777
2789

سلام بچه ها لطفا اگه واقعا قطعی چیزی میدونین راهنماییم کنین من امسال ورودی بهمن رشته معماری دانشگاه روزانه قبول شدم رشتمو دوس دارم ولی راه دوره و خانواده به هیچ عنوان اجازه نمیدن پیش ثبت نام اینترنی در سامانه انجام دادم و سامانه سجاد هم که برای ثبت نام اینترنتی اجباریه انجام بدی و مهم هم همین سامانه سجاد هست که ثبت بشی هزینه انصراف محاسبه میکنه همین دیروز چهارشنبه رفتم مدارک دانشگاه تحویل دادم ولی خانواده اصلا نمی‌ذارن فک کردن استادا قبول میکنن غیر حضوری برم استادام اینقدر قانون جدید اومده بدون حضور قبول نمیکنن الان دیروز مدارک تحویل دانشگاه دادم پس فردا شنبه برم مدارکم اگه هر جور شده پس بگیرم درصورتی هنور نه ترمی شروع شده نه انتخاب واحد نه شماره دانشجویی دادن و دی و بهمن نیمسال من شروع میشه بازم باید جریمه بدم؟؟؟؟

حالا اگه مدارکو خدا بخواد بهم تحویل بدن میتونم کنکور سال بعد دوباره روزانه بخونم؟؟؟؟منظورم اینه سامانه سجاد ثبت شده که من پیش ثبت نام انجام دادم اگه دانشگاه خدا بخواد همراهی کنه مدارک رو پس بده چون دیروز دادم دو روز بعد میخوام پس بگیرم و هنوزم شماره دانشجویی،و انتخاب واحد تا بهمن ندارم سال بعد کنکور روزانه میتونم شرکت کنم اگه مدارکم دست خودم باشه یا از روزانه محرومم چون داخل سجاد پیش ثبت نام انجام شده ؟؟؟؟؟

منظور میگم مدارکم هر جور شده پس بگیرم و دانشگاه عدم مراجعه بزنه یعنی اصلا ثبت نام حضوری نکردم فقط سیستمی که ثبت شده داخل سجاد روزانه قبول شدم حتی سال بعد روزانه قبول بشم مدارکم پیشم باشه سال بعد کنکور روزانه نمیتونم بزنم؟؟؟؟

تو رو خدا کمک کنین

ربطی ب سجاد نداره انتخاب رشنه کردی روزانه هم اوردی دوسال محرومی از روزانه

درمورد بقیه سوالات اطلاعی ندارم

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربطی ب سجاد نداره انتخاب رشنه کردی روزانه هم اوردی دوسال محرومی از روزانه درمورد بقیه سوالات اطل ...

یک سال محروم میشی ولی اگه برم و درسش،رو بخونم و همزمان کنکور سال بعد روزانه قبول بشم مشکل حل میشه که خانواده نمی‌ذارن برم اینجوری سال بعدم محرومم تازه جریمه هم باید بدم

چون دانشگاه دولتی قبول شدی انصراف بدی سال دیگه محرومی 

میتونی اگه شرایطشو داری انتقال بگیری شهر خودتون در اون صورت شبانه میشی 

البته انتقالی ام شرایط خودش رو داره 

سلام با توجه به اینکه میخوایین از دانشگاه روزانه انصراف بدین سال بعد نمیتونید دانشگاه روزانه انتخاب ...

والا منم نمیدونستم این جریمه دیگه چه مدله تازه اگه کم بود اشکال نداشت میگن ۸تومن هر ترم 

سلام با توجه به اینکه میخوایین از دانشگاه روزانه انصراف بدین سال بعد نمیتونید دانشگاه روزانه انتخاب ...

هر سال یه قانون میذارن قبلشم نمیگن چیه بلد که گیر افتادی قشنگ توضیح میدن

چون دانشگاه دولتی قبول شدی انصراف بدی سال دیگه محرومی  میتونی اگه شرایطشو داری انتقال بگیری شه ...

خب حتی اگه انتقالی بدن شبانه بشم خب بازم زور داره هزینه شبانه یعنی باید بدم درصورتی روزانه قبول شدم  اونم انتقالی خیلی شرایط،براش گذاشتن

خانوادتو راضی کن دوسال از عمرت حروم نشه

نمیشن باید راهی پیدا کنم سال بعد بتونم روزانه قبول بشم اونم سنجش نمیذاره خدایا خودت کمک کن این همه درس خوندیم حالا جریمه درس خوندن باید بدیم