سلام بچه ها لطفا اگه واقعا قطعی چیزی میدونین راهنماییم کنین من امسال ورودی بهمن رشته معماری دانشگاه روزانه قبول شدم رشتمو دوس دارم ولی راه دوره و خانواده به هیچ عنوان اجازه نمیدن پیش ثبت نام اینترنی در سامانه انجام دادم و سامانه سجاد هم که برای ثبت نام اینترنتی اجباریه انجام بدی و مهم هم همین سامانه سجاد هست که ثبت بشی هزینه انصراف محاسبه میکنه همین دیروز چهارشنبه رفتم مدارک دانشگاه تحویل دادم ولی خانواده اصلا نمیذارن فک کردن استادا قبول میکنن غیر حضوری برم استادام اینقدر قانون جدید اومده بدون حضور قبول نمیکنن الان دیروز مدارک تحویل دانشگاه دادم پس فردا شنبه برم مدارکم اگه هر جور شده پس بگیرم درصورتی هنور نه ترمی شروع شده نه انتخاب واحد نه شماره دانشجویی دادن و دی و بهمن نیمسال من شروع میشه بازم باید جریمه بدم؟؟؟؟
حالا اگه مدارکو خدا بخواد بهم تحویل بدن میتونم کنکور سال بعد دوباره روزانه بخونم؟؟؟؟منظورم اینه سامانه سجاد ثبت شده که من پیش ثبت نام انجام دادم اگه دانشگاه خدا بخواد همراهی کنه مدارک رو پس بده چون دیروز دادم دو روز بعد میخوام پس بگیرم و هنوزم شماره دانشجویی،و انتخاب واحد تا بهمن ندارم سال بعد کنکور روزانه میتونم شرکت کنم اگه مدارکم دست خودم باشه یا از روزانه محرومم چون داخل سجاد پیش ثبت نام انجام شده ؟؟؟؟؟
منظور میگم مدارکم هر جور شده پس بگیرم و دانشگاه عدم مراجعه بزنه یعنی اصلا ثبت نام حضوری نکردم فقط سیستمی که ثبت شده داخل سجاد روزانه قبول شدم حتی سال بعد روزانه قبول بشم مدارکم پیشم باشه سال بعد کنکور روزانه نمیتونم بزنم؟؟؟؟
تو رو خدا کمک کنین