2777
2789

سعی کردم تا جایی ک تونستم نظر اکثریت رو بخونم 

اما ی سوالی برام پیش اومد متاسفانه تاپیک هم قفل بود نشد بپرسم 

اینکه اکثرا گفتن با مردا همدردی نکنین. پیششون گریه نکنین 

پس شریک زندگی کجا ب درد ادم میخوره وقتی ک ادم نتونه دردش رو با شریک زندگیش ب اشتراک بزاره و ازش کمک یا همدردی بخواد پس چیکار باید بکنه واقعا...

یا اینکه به هم محبت زیادی نکنین و تبدیل ب وظیفه میشه

یعنی انقدر باید باهم سرد و بی‌روح باشیم؟؟؟

قدیمی ام

با اجازه از استارتر به تاپیک اولم برید و نظرتونو بگید برام با ارزشه

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

عزیزم چرت و پرتای اینجا رو ملاک زندگیت قرار نده من نخوندم اون تاپیکو ولی اکثرا نظر شخصیشونو میگن بر اساس شرایط فرهنگی و زندگی خودشون اصلا جدیشون نگیر 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید دلیلش معنی نکاح باشه   

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

این که شوهرم با رفتاراش منو به خدا نزدیک کرد و هر روزم باعث میشه خودسازی کنم و روز به روز صبور تر و بهتر 

چهارمین کاربریمه دیگه با  خط شوهرم اومدم حوصله بحث ندارم کاربریمو دوس دارم چون دیگه شماره ندارم بیام 🤣

من اون تاپیک رو نخوندم اما با تمام چیزهایی که گفتی مخالفم. من هم درد و دل میکنم هم به اندازه محبت میکنم هم غصه دار باشم پیشش گریه میکنم. همه وقت شوهرم حامی و حضورش دلگرم کننده بوده برام. 

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم 🇵🇸🇵🇸

من بهم ثابت شده که نمیشه بهش اعتماد کرد و دردودل کرد شاید همون موقع آرومت کنه  ولی وقتی ازت عصبانی یا دلگیره همون دردودل رو میکوبه تو سرت یا به خانوادش میگه

حسادت یعنی سم بخوری و منتظر باشی طرفت بمیره.غبطه یعنی ذره ذره آب شی و کسی نفهمه و به کسی آسیب نرسه .اما خدایا ازت میخوام کمکم کنی  تا نه حسادت کنم نه غبطه بخورم و نه مقایسه کنم زندگیمو با کسی به جاش بصیرت و هوش و توان و کمک بده تا بتونم مدیریت کنم.خدایا آدم بدخواهو از طمع به زندگیم منصرف کن و هدایتش کن چون خودت شاهدی واسه کسی بد نخواستم .خدایا به منی که حداقل اینارو میفهمم(حالا بماند عمل کنم ...تازه شروع کردم... دیر فهمیدم..) میشه کمک کنی؟میشه یه کم دل غصه دارمو شاد کنی هیجان برا ادامه پیدا کنم .من که اونقدر ایمانم بالا نیست  که با امید خالص هیجان پیدا کنم،خاطرات و زخما و اشتباهاتمم هست عمر و جوانی  و سلامتی رفته هم هست .خدایا من به هر خیری که به سمتم بفرستی محتاجم...خدایا هرکی اینو خوند به آرزوهاش برسونش و به خاطر خوبی دوستم به من هم کمک کن

خودم مجردم ولی فک میکنم اشکالی نداشته باشه همدلی یا  درد دل کنی فقط باید مواظب باشی از خانواده خودت ب همسرت بد نگی چون ممکنه اون اختلاف با خانوادت از بین بره ولی وجه بدی ک پیش همسرت از اونا گذاشتی از بین نمیره

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸

مردا در عین سادگی خنگ بودن وقتی باهاشون دردل میکنی  بر علیه خودت استفاده میکنن همشون از دم خانوادشون دوس دارن بدشون نباید بگی گریه هم که گفتن نگفتن اصلا نکن برای مواقعی خیلی مشکل جدیه ولی همیشه سعی کن با سیاست رفتار کنی یعنی سکوت کنی تو دعوا بحث بعد که ی مدت خودش تنهایی کشیدن خواستن پیش قدم شم اونجا خواستم دلخوری با زبون خوش منطقی بگی بیشتر جواب میده و اینکه اگر حسم میگه خودت دوس داشته باشی الویت بذاری هیچ مردی نمیتونه روحت آزار بده اینا تجربیات من بود نمیدونم جواب سوالت گرفتی یا نه هر چی بصورت کلی نمیشه گفت اما اکثرا لین مدلی هستن 

جان؟؟

دلیل اینکه اکثرن گفتن درد دل نکنید. محبت زیادی نکنید و... معنی نکاح

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

من اون تاپیک رو نخوندم اما با تمام چیزهایی که گفتی مخالفم. من هم درد و دل میکنم هم به اندازه محبت می ...

اخه میگن درد و دل کنی میزنن تو سرت و مثلاا موقع دعوا خوردت میکنن 

برا این گفتم

قدیمی ام