2777
2789
عنوان

مامانم چیزی زاییده!!!

242 بازدید | 10 پست

مامانم ۳تا بچه زاییده یکیش منم خود مامانم با وجود اینکه خیلی زن خوبیه ولی داداشام بدجور اذیت میکنن کلا به هیچ اصول اخلاقی پایبند نیستن ، الان کوچیکه مریضه اومده خونه ما هرچی بش میگم فلان چیز برات خوبه نمیخوره ... فلان کارو نکن گوش نمیده ...مامانم اینارو زاییده خودشم نمیتونه تحملشون کنه... وای خدااا یعنی اینا یه روز آدم میشن حداقل قدر سلامتی خودشونو بدونن ؟ بزرگه که یه تکه ی قلبم هنوز باهاشه الان نه میگه کارش چیه هرچند وقت یبارم میاد خونه بی ادب میگیم برو سربازی ول نچرخ گوش نمیده! یعنی اینا آدم میشن زن و بچه بگیرن، اخقشون درست بشه!دعا کنید توروخداا.

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍

چه ربطی به زاییدن داشت ننه

بعضیا کم حوصله یا بیخیال

مردها هم که کلا دیر بهعقل میان

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه تا قبل ۱۱سالگی اگر تونستین تربیت کنین اوکی

در غیر این صورت همونی هستن که ولشون کرده بزرگ شدن

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

نا امید نباش از خدا کمک بخواه کنارشون باشین از در دوستی راهنمایشون کنین برای سر براهیشون نذر کنین خصوصا شهدای گمنام و اینکه زمانه ی بسیار بدیه اگر تو خونه تند برخورد کنبن بیشتر ول میشن تو خیابون خونه رفیق و دیگه سخت میشه که اصلاح بشن هر روز سوره اعلا رو بخونین برای سر براهی جوانان هستش انشالله اثر میکنه من خودم یه پسر دارم تو شرایط برادرهای شما خیلی سخت بود تا مسیرش و عوض کردم تاازرفیق های ناباب جداش کردم پسرم الان یک پارچه اقا شده ماه شده فقط شبانه روز به در گاه خدا التماس میکردم  و کمک میخواستم مدام میگفتم خدایا من از رحمت تو ناامید نمیشم امام رضا روبه جوادش قسم میدادم و البته یه حرز امام جواد دادم براش نوشتن و نمازش هم خوند و استفاده کرد فوق العاده موثر شد براش 

نا امید نباش از خدا کمک بخواه کنارشون باشین از در دوستی راهنمایشون کنین برای سر براهیشون نذر کنین خص ...

بدیش اینه اینا اعتقادی ب نماز خوندن ندارن من یه چشم خونه یه چشمم اشک

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍
بدیش اینه اینا اعتقادی ب نماز خوندن ندارن من یه چشم خونه یه چشمم اشک

عزیزم شما که اعتقاد داری براشون دعاکن مادرت دعا کنه باهاشون با محبت برخورد کن اینو بدون تمام افرادی که میخوان برای بجه ها دام پهنن و از راه بدرشون کنن محبت میکنن بهشون الکی ازشون تعریف میکنن این باعث میشه اونا جذب بشن ولی تو خونه حالا ما بهشون غر میزینم نصیحت میکنبم دعوا میکنیم خوب معلومه که از ما فرار میکنن و به اونا پناه میبرن پس با دست خودتون برادرهاتو تسلیم بد خواها نکنید سخته خیلی هم سخته ولی باید صبر داشته لاشین حرز۱۴ معصوم هست میتونین اونو تهیه کنید نیاز به نماز نداره ولی اگر شما و مادرتون نماز میخونید میتونید برای خودتون حرز تهیه کنید نمازش هم بخونید حرز برای شما اثر میکنه خصوصا مادرتون و بچه هاش حتما از اون حرز سود میبرن 

عزیزم شما که اعتقاد داری براشون دعاکن مادرت دعا کنه باهاشون با محبت برخورد کن اینو بدون تمام افرادی ...

ممنونم ، حرز کل ۱۴معصوم یا هرکدوم تک تک؟