2777
2789
عنوان

کبودی جای واکسن نوزاد

2301 بازدید | 11 پست

سلام شبتون بخیر 

خانمها من شنبه ای واکسن چهارماهگی دخترم رو زدم روز اول خوب بود ولی تب داشت تبش سه روز ادامه داشت از روز دوم شروع کرد بی آرومی کردن بعد جای واکسن پای چپ قرمز شد قرمزیش هی بیشتر شد جاش هم سفت شده بود امروز قرمزیش کم شد اندازه سکه شده ولی رنگش به کبودی شبیه 

بردم دکتر دو روز پیش گفت به واکسن واکنش نشان داده گفت تا دوروز دیگه خوب میشه اگه دیدم علائم بدتر شد ببرمش دکتر 

دکترش عمومی بود به متخصص دسترسی ندارم تا یکشنبه 

برای شما پیش امده چنین حالتی خطرناک هست؟؟؟؟

زنگ بزن ۱۱۵ با پزشک اورژانس صحبت کن  بگو مشکلت رو و بعد بگو میخوام با پزشک صحبت کنم

یا زنگ بزن بیمارستان شهرتون بخش اطفال بپرس

اما بنظرم ببرش بیمارستان پزشک ببینه

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله که چیزی نیست .دختر من تازه سه ماهش تموم شده .ببخشید بی ربطه دلی میتونم بپرسم بچه اتون الان چ ...

باهاش بازی کنیم میخنده 

با چشم اجسام و آدم هارو دنبال میکنه

صداهای مختلف از خودش درمیاره

اسباب بازی بدم دستش نگهش میداره تو دهنش میکنه 

وقتی میخوابونمش میتونه به پهلو بشه 

به شکم به خوابونمش سرش رو بالا نگه میداره

وقتی شیر میخوره صدای اشنا بشنوه برمیگرده سمت صدا مثلا صدای باباش

باهاش بازی کنیم میخنده  با چشم اجسام و آدم هارو دنبال میکنه صداهای مختلف از خودش درمیاره اسب ...

خیلی ممنون نوزاد منم سه ماه و چند روزه است تقریبا همه این کارا رو میکنه میخواستم ببینم خودش دستش رو دراز میکنه برا گرفتن اشیا یا غلت میزنه که انگاری زوده فعلا

سلام اسی چکار کردی واسه اون مدیر مدرسه که دخترتو زده بود ...رفتی کلانتری شکایت کنی ؟پزشکی قانونی رفت ...

بله آخر تایپیک  پلیس +۱۰ و از صفحه ۴۰ به بعد همون تایپیک تنبیه بچه کلاس اولی تعریف کردم چی شده

سلام ببخشید دختر منم دقیقا همین مشکل داره میشه بگین اونزمان چی شد خودش خوب شد؟؟ یا آبسه کرد؟؟

سلام از داخلش چرک میومد بردمش پیش متخصص اطفال تخلیش کرد گفت خوب میشه الان نزدیک دوسالش هست خوب شده ولی با لمس دست جاش حس میشه