2777
2789
عنوان

مراقب دختراتون باشید...

| مشاهده متن کامل بحث + 3077 بازدید | 64 پست
اها بعد همون تو‌دین اسلام نگفته ی دختر بچه ک ب سن قانونی نرسیده چرا باید مورد تجاوز قرار بگیره و‌نفه ...

عزیزم من متوجه منظور شما نمیشم

اما لازم نیست هر کی هر چی میگه رو بپذیری ، چون می تونی خودت در موردش تحقیق کنی

جستجو گوگل سایت علم کامل  
با خوندن سوره نور به نیت دختر بچه هاتون یه سپر حفاظتی براشون درست می کنین .    

خداوکیلی دین و قران رو مسخره نکنید. سپر چیه؟ والا این خاله من خودش مداح زنان بود و تدریس قران میکرد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا. بخدا انگار تو یه دنیای دیگم. یعنی تنها کسی که فکرشو نمیکردم همچین بلایی سرشون اومده باشه همین ...

بخدا ک منم سوالم همینه و‌مطمعنم تا وقتی زندم جواب نمیگیرم ولی اگ سرنوشت دست خداست ک‌خیلی نامردی کرده در حق دخترای ساده ی بیگناهی ک همه رو پاکیشون قسم میخوردن میتونست اینطور نشه میتونست جور‌دیگ تقاص گناه نکرده ی خودش یا بزرگتراشو‌بده ولی این بی عدالتیه ک‌من حتمن اون دنیا ب خودخدا شکایتشو‌میکنم چرا مارو اورد تو این دنیا ک کل‌زندگیمون و بختمون سیاه شد انقد خوشیه ما دنیارو عذاب میداد ک نباید ما خوش میبودیم هعی خواهر من حال دختره رو زندگی‌میکنم 

این افکار پوچ دور بریزین چیزی ک دوا داره غصه نداره بهش تجاوز شد؟ببرن بدوزن...روحش خرابه دکتر ببرنش . ...

اطرافیان کیه؟پدری که اگه میدونست قطعا سرشو میبرید. چون میشناسمش و کمم نیست پدرایی که دختراشونو کشتن. یا مادرش که اونم یه خانوم جلسه ای بود و اگه میفهمید بازم پدرشو مطلع میکرد. اطرافیان اصلی فقط پدر مادرن که باید مراقب باشن همچین اتفاقی کلا نیفته. بعدم این قضیه مربوط به ۱۷ سال پیشه. اون موقع روانشناس و دوخت و دوز و... هنوز جا نیفتاده بود حتی

اطرافیان کیه؟پدری که اگه میدونست قطعا سرشو میبرید. چون میشناسمش و کمم نیست پدرایی که دختراشونو کشتن. ...

همون دیگه عزیزم گناه اون چی بودا ..خواهری خاله کسی نداشت مشکلشو حل کنن الان میدوخت

خب شما که الان فهمیدین حداقل کمکش کنید ببرید دکتر یعنی یه ادم باشعور نزدیکش نبوده نزار با این وضع ...

اره دیگه.فقط موندیم اون خواهرش که میدونسته چرا از اول نگفته. اخه خواهرشم اون موقع ۱۸سالش اینا بوده. بعد ببین اینا بدون اجازه پدر مادرشون از در خونه بیرون برن.هیچ کدوم دیپلم نگرفتن چون پدرشون نذاشت دبیرستان برن حالا تو فکر کن با همچین طرز فکری مگه میشه گفت من مشکلی دارم و میخوام برم روانپزشک؟بعضی چیزا واقعا هم شدنی نیست

خداوکیلی دین و قران رو مسخره نکنید. سپر چیه؟ والا این خاله من خودش مداح زنان بود و تدریس قران میکرد.

من مطلبی رو که می دونستم نوشتم چون این خانم خیلی ترسیده و نگران دختر بچه

جستجو گوگل سایت علم کامل  
همون دیگه عزیزم گناه اون چی بودا ..خواهری خاله کسی نداشت مشکلشو حل کنن الان میدوخت

خواهرش بعد ازدواج درسشو خوند تو یه شهر دیگه الانم ماما هست. نمیدونم شاید نمیشه ترمیم کرد وگرنه خودش این کارو میکرد دیگه تا حالا.مگه میشه ماما بلد نباشه.

مطلبی رو که می دونستم نوشتم چون این خانم خیلی ترسیده و نگران دختر بچه خودش شده

حتی اگه یک درصد هم درست باشه خوندنش ضرر نداره  

جستجو گوگل سایت علم کامل  
بخدا ک منم سوالم همینه و‌مطمعنم تا وقتی زندم جواب نمیگیرم ولی اگ سرنوشت دست خداست ک‌خیلی نامردی کرده ...

من خودم وقتی ۱۲سالم بود وسط توپ بازی یکی از پسرخاله هام به سینم دست زد. حالا فکر کن من یه بچه.اصلا سینه نداشتم. اون صحنه برام تا چندسال زجراور بود و اصلا خونه اون خالم نمیرفتم.یادمه قشنگ تا چندوقت شبا گریه میکردم.حالا نمیتونم حتی درک کنم که اون دختر خالم چی کشیده.واقعا وحشتناکه. همیشه هرچی ظلمه به ما زنها شده

یعنی عاشق ملاک های پسرخالتم فقط افتاب مهتاب ندیده

آره.خودش هزارتا دوس دختر داشت.میگفت دخترای  الان خراب شدن.من یکیو میخوام مثل فلانی......

پسرخالمم خیلی بدبخته.الان فک میکنم میبینم از هرچی بدت بیاد خدا سرت میاره ،دقیقا سر پسرخالمم اومد

من خودم وقتی ۱۲سالم بود وسط توپ بازی یکی از پسرخاله هام به سینم دست زد. حالا فکر کن من یه بچه.اصلا س ...

بببن تو با ی دست اینحالی شدی حالا اون‌چی‌کشیده چقد فکر خودکشی ب سرش‌زده چقدر درد آوره براش بنظرم پسرخالت اگ‌مرد بود مث کوه پشتش میموند و کمکش میکرد حالم بد میشه اینهمه ظلموستم هست ولی درعوض بخاطر حفظ ابروی کوفتی سکوت هست 

بببن تو با ی دست اینحالی شدی حالا اون‌چی‌کشیده چقد فکر خودکشی ب سرش‌زده چقدر درد آوره براش بنظرم پسر ...

تلاششو کرد اونم.ما شاهد بودیم خداوکیلی. ولی برای یه مرد هم سخته. از نگاه اونم بخوایم ببینیم برای اونم وحشتناکه.میگم که الان خود پسرخالمم داغون شده