2777
2789
عنوان

مراقب دختراتون باشید...

| مشاهده متن کامل بحث + 3078 بازدید | 64 پست

برای همین تو دین اسلام داریم

پیامبر (ص) درباره سوره نور می‌فرماید:

از حقوق دختر بر پدر آن است که سوره نور را به او تعلیم دهد.

همیشه به نیت حفاظت دختر بچه هاتون این سوره رو  بخونین و چه بهتر که پدرش به نیتش بخونه .

و بهشون قرائت این سوره رو یاد بدین.

در حدیثی امام صادق (ع) فرمودند: مال و غریزه جنسی خود را با تلاوت سوره نور محافظت کنید و زنان‌تان را با این سوره حفظ کنید؛ زیرا هر کس بر قرائت این سوره به صورت روزانه یا شبانه مداومت ورزد، هیچ یک از اهل خانه‌اش مرتکب زنا نخواهد شد و پس از مرگش هفتاد هزار فرشته الهی او را تا قبرش تشییع می‌کنند و برای او دعا و استغفار می‌کنند تا او را در قبرش کنند

جستجو گوگل سایت علم کامل  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بگم والا...فقط میتونم بگم متاسفم🙂❤️

فداتشم تو‌چرا متاسف😘❤ تنها سوالم ب محض مردن اینه ک از خدا بپرسم چرا من واقعا ب کدامین گناه اکثرن هم دخترایی ک کسی فکرشو نمیکنه این بلا سرشون میاد البت ک من ازدواج‌کردم دیگ گذشته ولی خیلی زجر کشیدم ومیکشم 

دردناکتر وقتیه که از طرف محارم بهت دست درازی شه 

از اعماق وجودم متاسفانه این جملتو درک میکنم🙃

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 
برای همین تو دین اسلام داریم پیامبر (ص) درباره سوره نور می‌فرماید: از حقوق دختر بر پدر آن است ک ...

اها بعد همون تو‌دین اسلام نگفته ی دختر بچه ک ب سن قانونی نرسیده چرا باید مورد تجاوز قرار بگیره و‌نفهمه زندگی چیه تقاص کدوم گناهشو پس میده توروخدا دینو وارد هرموضوعی‌نکنید بی ربط با ربط

یه پزشکی میگف اصلا هیچ کس نمی تونه تشخیص بده که یه دختر بکارت نداره تا وقتی خودش نگه میگف نمی دونن

هر سوالی درمورد پوست دارید بپرسید تا جای که بدونم کمک تون میکنم🩷

فداتشم تو‌چرا متاسف😘❤ تنها سوالم ب محض مردن اینه ک از خدا بپرسم چرا من واقعا ب کدامین گناه اکثرن هم ...

دقیقا. بخدا انگار تو یه دنیای دیگم. یعنی تنها کسی که فکرشو نمیکردم همچین بلایی سرشون اومده باشه همین دخترخالمه. یعنی ب من میگفتن دختری ک افتاب مهتابو ندیده کیه میگفتم فلانی. اصلا باورم نمیشه تو سن کم باچی روبرو شده و تو این سالها چی بهش گذشته.پسرخالمم اصلا بخاطر این اصرار میکرد فلانی رو میخوام که میگفت مطمئنم صدای یدونه پسرم نشنیده.اولین و اخرین مرد زندگیشم.پاکه. اون پسرخالم الان خودش حالش خیلی بده. الان یساله مشروب خورم شده و هر شب مست میاد خونشون. خالمم فقط یه چشمش اشکه یه چشش خون که میگه پسرم داره از دستم میره

یه پزشکی میگف اصلا هیچ کس نمی تونه تشخیص بده که یه دختر بکارت نداره تا وقتی خودش نگه میگف نمی دونن

عزیزم تو کدوم قرن زندگی میکنیم؟این حرفا چیه.معلومه ک تشخیص میدن