2777
2789
عنوان

تعداد تست سال کنکوری

833 بازدید | 10 پست

سلام 

من دوازدهم تجربیم ساعت مطالعه بالایی دارم اما خیلی کند تست میزنم و تعداد تست هام خیلی کمه 

بنظرتون روزی حداقل چند تا تست برای آوردن رشته‌های تاپ لازم؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حداقل روزی پونصد به مرور تعدادش ببر بالا

نمیتونم واقعا خیلی تلاش کردم اما اصلا نمیتونم زمان تست زدنم رو پایین بیارم نمیدونم مشکل از کجاست به خودم هم وقتی میبینم اینقدر کندم هم استرس میگیرم و هم کلافه میشم 

نمیتونم واقعا خیلی تلاش کردم اما اصلا نمیتونم زمان تست زدنم رو پایین بیارم نمیدونم مشکل از کجاست به ...

باید روش کار کنی وگرنه موقع کنکور وقت کم میاری

اول خوب درس رو یاد بگیر اول زمان برات مهم نباشه اما یکم که گذشت کم کم راه افتادی تست زمان دار بزن 

.....

باید روش کار کنی وگرنه موقع کنکور وقت کم میاری اول خوب درس رو یاد بگیر اول زمان برات مهم نباشه اما ...

من سال دهم و یازدهم هم تست میزدم و اون وقت زمان برام مهم نبود اما الان هر کار میکنم نمیتونم خودم رو داخل فضای کنکور تصور کنم 🤦🏻‍♀️

من سال دهم و یازدهم هم تست میزدم و اون وقت زمان برام مهم نبود اما الان هر کار میکنم نمیتونم خودم رو ...

چرا گلم؟

ببین کنکور اصن استرس نداره اگه درس هارو بلد باشی براحتی میتونی از پسش بربیای

.....

چرا گلم؟ ببین کنکور اصن استرس نداره اگه درس هارو بلد باشی براحتی میتونی از پسش بربیای

الان که همه چی بد تر شده استرسم خیلی بالا اومده

کلاس های کنکور دو روز در هفته هر کدوم هم 3،4 ساعت 

از طرفی مدرسه رو حتما 1،2 روز باید برم، دروس عمومی رو هم که نگم 

پایین بودن تست هام بشدت ازیتم میکنه حس میکنم خیلی عقبم، این استرس حتی باعث میشه کم کم ساعت مطالعم پایین بیاد 🤦🏻‍♀️

الان که همه چی بد تر شده استرسم خیلی بالا اومده کلاس های کنکور دو روز در هفته هر کدوم هم 3،4 ساعت&n ...

ساعت کلاسای کنکورت زیاده🤦‍♀️

کنکور بیشتر خودت بخون و تست بزن 

استرس هم اصلا نداشته باش بدترین چیز استرسه

.....