2777
2789

سلام خانوما وقتتون بخیر 

ممنون میشم بیاید از تجربه های خودتون توی دوره های دوستی نامزدی متاهلی روابط با خانواده شوهر و خلاصه هر چیزی ک لازمه یه دختر بدونه بگید 

سراپا گوشم😅بفرمایید

هرکس لیاقت خودشو خودش مشخص میکنه...🦋✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرقی نداره هرچی بادا باد

خب برا سنتی ک باید مادرپسند باشی خانومانه رفتار کنی بری جاهایی ک خانوم جلسه ای زیاده با درو همسایه سلام علیک کنی و...

اگه خودت اشنا بخای بشی یکم کارت سخته چون معلوم نیس چی از اب دربیاد اخرش 

خودتو هدفتو ارزشی که برای خودت قائلی  درامدتو ایندتو فراموش نکن  فک نکن حالا ازدواج کردی ...

چه نکته خوبی ممنون🤍

بنظرتون بعد ازدواج سخت تر نمیشه تلاش برای هدفامون؟

ایندنگری برای مردا خیلی جذابه بتونی کاری که میخاد انجام بده رو بگی چیکار کنه بهتر یا بعدا فلان میشه و اینا باعث میشه تو چشمش یه زن قوی باشی و کمتر احساسی باشی و بیشتر منطقی 

ایندنگری برای مردا خیلی جذابه بتونی کاری که میخاد انجام بده رو بگی چیکار کنه بهتر یا بعدا فلان میشه ...

اینجوری مسئولیت کارا نمیوفته ب گردن خانوم؟انگار ک مغز خونه خانوم میشه اقا فقط اطاعت میکنه

چه نکته خوبی ممنون🤍 بنظرتون بعد ازدواج سخت تر نمیشه تلاش برای هدفامون؟

من که ببخشید ریدم اوایل ازدواج کلا همه چیزم شده بودم شوهرم انقد عاشقش بودم بعد به خودم اومدم اره والا از اول هر طوری تا کنی مردا به همون عادت میکنن

من که ببخشید ریدم اوایل ازدواج کلا همه چیزم شده بودم شوهرم انقد عاشقش بودم بعد به خودم اومدم اره وال ...

اره مامان منم همیشه میگه اوایل خیلی اشتباه کردم کل زندگیمو فدای بابات کردم تو نکن اینکارو درستو ول نکن پیشرفت کن ولی خب من حس میکنم خیییلی سخت میشه همزمان درس و کارای خونه و شوهرداری