2777
2789

من اصلا اعتماد به نفس ندارم

میرم دانشگاه عذاب میکشم به خاطر همین میخوام ول کنم همه دخترای اونجا با اعتماد بنفس و پررو و چرب زبونن

درونگرا نیستم دوست دارم تو جمع حرف بزنم ولی نمیتونم لکنتم دارم ادیتم میکنه

میشه بگین چی کار کنم خیلی عذاب آوره برام 

دلم میخواد خودکشی کنم

یه کار زیبایی انجام بده، حالا لاک زدن، یا کاشت ناخن، مژه، 

انجام میدم قیافم معمولیه ولی خیلی خوشگلارو میبینم دیگه از خودم متنفر میشم یه سریا هستن ادم ناخواسته محوشون میشه از بس خوشگلن حس میکنم وقتی اونا هستن من جایی ندارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رو شکر میکنم خانواده خوبی دارم 

شرائط درس و دانشگاه دارم

از سلامت برخوردارم

اینا رو هر روز چند مرتبه بگو

و هر روز چند مورد دیگه ک خودت میبینی  بهش اضافه کن

واقعا هم هستن ک حسرت درس و زندگی عادی وساده  رو دارن و محرومن

گر مِی نخوری طعنه مزن مستان را
انجام میدم قیافم معمولیه ولی خیلی خوشگلارو میبینم دیگه از خودم متنفر میشم یه سریا هستن ادم ناخواسته ...

حالا تو خوبه معمولی هستی

من زشت رو به پایینم

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

اول بگو چندسالته و رشته ات چیه؟؟؟

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد

خدا رو شکر میکنم خانواده خوبی دارم  شرائط درس و دانشگاه دارم از سلامت برخوردارم اینا رو ه ...

خیلی ممنون❤ یه مدت اینطوری میگفتم خیلی کمک میکرد بازم شروع میکنم میگم

ان شاءالله  هر روز حست بهتر از دیروز میشه خالق تو را شاد آفرید بقیه اش یادم نیست😁

با تمرین کردن و کتاب خوندن بهتر میشه

ولی خیلی طول میکشه همین اول دانشگاه همه فهمیدن بی اعتماد بنفسم تا اخرش منو اینطوری میبینن دلم میخواست از اولش با اعتماد به نفس باشم