2777
2789

دوستان مکان مناسب ای قرار دونفره تو شیراز محدوده معالی اباد کجا معرفی میکنید؟؟

هم بشه دور زد هم چیزی خورد 

خود خزانیم و دم از شوق بهاران میزنیم...!🌱

معالی آباد نمی‌دونم ولی دروازه قرآن خداست

اگر توهین کردی اینو بدون که جوابت رو می‌گیری پس ناراحت نشو. احترام هرکسی دست خودشه و خودش باید احترام بخره واسه خودش. آدمایی که عزت‌نفس ندارن فکر می‌کنن اگر کسی از حق خودش دفاع کنه و درمقابل توهین سکوت نکنه، گستاخه. ولی بدون گستاخ نیست شاید تو عزت‌نفس نداری فقط.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دروازه قران کجا خوبه به جز شمس‌العماره 

کریم‌خان. یکم از خود دروازه اینورتره یه کوچولو شاید ده قدم. شب اگر برید موسیقی زنده هم داره. ماهی هاش عالیننننن. یعنی ما هروقت میریم فقط ماهی سفارش میدیم. بعدشم میتونید همون دروازه قرآن برید اون بالا بشینید خیلی جای باحالیه

اگر توهین کردی اینو بدون که جوابت رو می‌گیری پس ناراحت نشو. احترام هرکسی دست خودشه و خودش باید احترام بخره واسه خودش. آدمایی که عزت‌نفس ندارن فکر می‌کنن اگر کسی از حق خودش دفاع کنه و درمقابل توهین سکوت نکنه، گستاخه. ولی بدون گستاخ نیست شاید تو عزت‌نفس نداری فقط.