2777
2789
عنوان

جوش های سرسیاه

211 بازدید | 29 پست

سلام راهی برای جوش های سرسیاه هست ک دیگ در نیاد برا دختر12ساله میخام 

ی بار تخلیه و پاکسازی انجام داده و محصولات شوینده های لافارر استفاده کرده آبرسان ضدجوش اسکراب لایه بردار اما فایده نداشته جاشونم مونده 

چیکارباید کرد کسی راهی می‌دونه 

الوئه ورا بنظرتون خوبه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چسب بینی تاحدودی کم میکنه

باشمع تمیز کنه بینی احتمالا موهم باشه

برای سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان (عج) دعاکنید🤍خدایا کمکم کن زخمایی که تو قلبمن التیام بیابین جزتو پناهی ندارم🤍شاید منم خوب شدم یه روزی..باوجود زخمام به خودم افتخار میکنم

عزیزم چون جوش های بلوغین داره فعلا بیخیال شو که اونا رد شون باقی نمونه خب تو سنای ۱۷ ۱۸ مناسب ترین سن برای پیشگیری هست که هم بتونی جوش های باقی مانده از سن بلوغ و هم جای جوش و هم جوش های سر سیاه رو از بین ببری با دکتر پوست مشورت نکردی؟؟

منم هم سن دخترتون بودم صورتم همینطور بود.چند تا دکتر رفتم اون موقعا یکی دو تومن خرج صابون و کرم و ‌‌‌‌‌ میشد ولی خوب نمی‌شدم.بغدش رفتم پیش متخصص بهم قرص داد و پاکسازی انجام میداد هر دو سع ماه و یه کرم اداپالن ک لایه بردار بود و مرطوب کننده درمالیفت.صورتم مثل اینه شد.برین متخصص