2777
2789
عنوان

خواهشا کسایی که سابقه عمل دیسک کمر دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 47 پست
ان شاءالله به سلامتی عمل کنن فقط خیلی مراقبشون باشید تا ۳ ماه  کار هاشو انجام بدید

ممنونم 

چشم

آخه دو دل هست ک عمل کنه یا نه، چون خیلی درد نداره ولی از اسمش زیاد میترسه

راسی درد شما در چ حد بود با استراحت قطع میشد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم  چشم آخه دو دل هست ک عمل کنه یا نه، چون خیلی درد نداره ولی از اسمش زیاد میترسه راس ...

قبل  عمل  درد تو کمرم نداشتم پام بی حس میشد ، کم کم دیگه تو راه رفتن مشکل پیدا کردم موقع راه رفتن پام  رو روی زمین میکشیدم عصب پام به مروز ضعیف تر میشد چاره ای جز عمل نداشتم بعد عمل  کمرم  درد داشت اما هفته اول مسکن خوردم خوب بود اما هر از چند گاهی درد محل عمل میومد سراغم اما قابل تحمل تا دو ماه خورده ای همین طور بود طبیعیه الان یه کم کف پام داغ میشه، اما خب مثل اول نمیشه بین کارام باید استراحتم کنم

سلام عزیز منم الان ۵ماهه عمل کردم همش کمربند ببند فقط موقع خواب بازش کن تا یکماه دکتر گفت اجباریه ول ...

سلام ببخشید شما دردات بعد عمل دیسک از بین رفت؟ منم شرایط شماره رو دارم امروز دقیقا دو هفته اسث عمل کردم ولی درد کف پا درحالت استراحت دارم

آهان بله،  خداروشکر که الان خوبن من از اینکه کج راه میرم خیلی میترسم اصلا نمیتونم صاف بایستم

سلام ببخشید شما دردات بعد عمل دیسک از بین رفت؟ منم شرایط شماره رو دارم امروز دقیقا دو هفته اسث عمل کردم ولی درد کف پا درحالت استراحت دارم

سلام ببخشید شما دردات بعد عمل دیسک از بین رفت؟ منم شرایط شماره رو دارم امروز دقیقا دو هفته اسث عمل ک ...

سلام عزیزم من از عمل به بعد دیگه درد نداشتم فقط کمرم که بخیه داشت موقع بلند شدن یا خوابیدن اونم الان خوب شده 

سلام ببخشید شما دردات بعد عمل دیسک از بین رفت؟ منم شرایط شماره رو دارم امروز دقیقا دو هفته اسث عمل ک ...

سلام خدارو شکر خیلی بهترم من الان ۴ ماه عمل کردم درد پا طبیعیه البته برای من گه گاهی بود نه یکسره 

استارتر جان خوب شدی؟ از عمل راضی یودی؟من خيلی میترسم از عوارض بعدش

سلام عزیزم تو کارام محدودیت دارم فقط آشپزی میکنم روزی یه بار و ظرف ها رو میشورم و کارای خورده ریز خونه اما جاروبرقی نمیکشم سرویس بهداشتی و حمام نمیشورم همسرم انجام میده، توان قبل ندارم کمرم خسته میشه یه کم درد میگیره اگر تنها راهتون عمل هست عمل کنید البته خیلی ها عمل کردن راضی هستن من عضله کمرم زیاد محکم نیست

سلام عزیزم تو کارام محدودیت دارم فقط آشپزی میکنم روزی یه بار و ظرف ها رو میشورم و کارای خورده ریز خو ...

ممنون اسی جان 

خیلی زحمت کشیدی تجربه ات رو گفتی 

اسی جون فقط دیسک در اومد یا پلاتین هم گذاشتی؟؟

چند تا؟

ممنون اسی جان خیلی زحمت کشیدی تجربه ات رو گفتی اسی جون فقط دیسک در اومد یا پلاتین هم گذاشتی؟؟چند تا؟

خواهش میکنم عزیزم سوالی داشتید درخدمتم پلاتین نداشتم دوتا از دیسکام جراحی شد، دکتر باتجربه انتخاب کنید

خواهش میکنم عزیزم سوالی داشتید درخدمتم پلاتین نداشتم دوتا از دیسکام جراحی شد، دکتر باتجربه انتخاب کن ...

مرسی عزیزم 

ایشالا که بهتر باشی 

عزیزم چند ساله عمل کردی؟ بعد از چند سال دوباره دیسک ها بیرون نزد؟ 

من یک دکتر میگه پلاتین بزار یکی نزاذ 

موندم 

دکترهای خوبی هم رفتم ولی پلن درمانی شون یکی نیست 

دکتر شما کی بود؟ کدوم شهر هستی؟

مرسی عزیزم ایشالا که بهتر باشی عزیزم چند ساله عمل کردی؟ بعد از چند سال دوباره دیسک ها بیرون نزد؟ من ...

من نه ماهه عمل کردم ، چند تا دکتر رفتم برای من پلاتین نگفتن شما مهره ی کمرتون مشکل داره، یا سرخوردگی مهره دارید؟ البته من وقتی سرپا باشم وقتی دراز میکشم احساس میکنم مهره کمرم رو هم تکون میخوره دکترم گفت چیزی نیست استخر برم، پیش دکتر کاغذچی عمل کردم هم تهران جراحی میکنه هم قزوین همه ازش راضی بودن من هنوز کامل خوب نیستم موقعی که کار زیاد داشته باشم اذیت میشم اونایی که چند سال عمل کردن راضی ان

من نه ماهه عمل کردم ، چند تا دکتر رفتم برای من پلاتین نگفتن شما مهره ی کمرتون مشکل داره، یا سرخوردگی ...

مرسی عزیزم 

ممنونم از توضیحاتت 

من سرخوردگی اصلا ندارم ولی اون دیسکم که پاره شده ، چون چند وقته پاره است ، یه کم مهره ها انگار بهم خوردن و یه کم ساییده شدن 

بعضی از دکترها میگن فقط قسمت پاره دیسک رو برداریم و بعضی میگن ، مهره بالا و پایین رو با پلاتین وصل کنیم 

نمی دونم کدوم پلن درمانی بهتری است ولی می خوام مطمئن بشم که اگه عمل واجب شدم اون پلن رو برم