2777
2789
عنوان

خواهشا بیان بگین چیکار کنم

10 بازدید | 17 پست
پسرم دو سال و هفت ماهشه،وزنش ۱۱/۳۰۰ قدش ۹۲،اصلا درست وحسابی غذا نمیخوره،چیکار کنم خیلی نگرانشم؟
کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa
بزار به جای آب شیر بخوره ، عالیه
گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ... ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید امیدی هست چون خــــدایـــی هست ... آری ، وچه زیبا نوشته بود ... همواره با خود تکرار میکنم،امیدی هست ؛ چون خــــدایـــی هست ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا یکسالگی فوق العاده چاق بود حتی بهداشت یبار گفت مواظب باش داره بی رویه چاق میشه بعد از یکسالگی وزنش تقریبا ثابت مونده
کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa
آدرینا بعضی روزا دو لیوان تا سه لیوان بعضی وقتا هم کمتر
شماها چی میدین به بچه هاتون؟دارو یا غذا یا هر چی که روی رشدش تاثیر بذاره