2777
2789

درسای کلاس چهارم علی الخصوص ریاضی واقعااا سنگینه به بچه‌تون حق بدید عزیزم

اگه تمرکز نداره بازی های تمرکزی انجام بدید با هم

منم خواهرم کلاس چهارمه و با وجود اینکه تو مدرسه‌شون بعنوان ی فرد تیزهوش شناخته میشه مثل سالای قبل نمیتونه شیطونی کنه و بیشتر حواسش ب تکالیفشه

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از کجا بفهمم تمرکز نداره 

راحت با هر صدایی چیزی حواسش پرت میشه؟

وقتی بهش وسیله ای رو نشون میدین طبق آدرسی ک دادین میتونه پیداش کنه یا یادش میره؟

وسایلشو تو مدرسه جا نمیزاره؟

تکالیفی ک معلم میگه رو یادش میمونه؟

یادگیریش کم شده؟

بداخلاق یا پرخاشگر شده؟

چند مورد از اینا میتونه علائمش باشه عزیزم..

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

بله چندتاشون داره حالا باید چیکار کنم .

اول سعی کنید خوابش رو تنظیم کنید ک از خوابش مطمئن باشید

بعد تغذیه شو ، زیاد چیپس و پفک و کیک و.. نخوره و بیشتر غذاهای مقوی و‌خونگی بخوره ، میان وعده های سالم بخوره

بعد از اون سعی کنید جایی ک قراره درس بخونه ساکت باشه صدای آهنگ و‌تلویزیون و مهمون و.. نباشه

یهو بهش نگید املا داری ، ریاضی هم داری ، مطالعات هم باید بخونی

بگید الان مطالعاتتو بخون

یعنی یکی یکی..

بین درس استراحت بدید

نفس عمیق کشیدن رو بهش یاد بدید

جزئیات کار رو بهش بگید ،مثلا اگر قراره تکلیف ریاضی بنویسه بگید فلان صفحه تمرین کتابت رو باید تا ساعت فلان حل کنی و بعدش این مقدار استراحت کنی.

بازی های تمرکزی انجام بدید

مثلا یه آهنگ پخش کنید ک بار اوله میشنوید و بگید بیا با هم حدس بزنیم کلماتی ک تو آهنگ گفته شد رو

یا ی تصویر نشون بدید بعد مخفی کنید و بگید چی تو تصویر دیدی

یا الگوی عدد معکوس کار کنید مثلا از ۱۰۰ ،۵ تا ۵تا بیاید پایین