2777
2789

دختر داییم امسال میکروبیولوژی با پنجاه هزار اورده ولی من انتخاب رشته نکردم چون تصمیم گرفتم بخونم برا دارو 

ولی یه حس خیلی مضخرفی راجب اینکه بقیه میرن دانشگاه و من نمیرم دارم😔 هر بارم که منو میبینن راجب رشته ای که میخواد بره صحبت میکنن که چقد خوبه و فلان بیاین تبادل نظر کنین ببینم واقعا همینقد میکروبیولوژی خوبه ؟ 

حالم بد:/

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر کن یک سال زودتر رفتی دانشگاه ی رشته ی مزخرف خوندی از اون طرف چند سال بیکار بگردی .

به نظر من تا سه سال هم ارزشش رو داره بخونی برا ی رشته ی تاپ یک سال که جای خود داره

خدا یاری‌ کند قلبی را که  در آرزوی چیزیست که تقدیرش نیست  ️🙂⁦❤️⁩.                                                                                       

نه خوب نیست

بیشتر نمیگم که دانشجوهاش بهشون بر نخوره

فقط بدون بازار کار نداره و بدون کنکوره و اکثر دانشجوهاش بچه های ضعیف مدرسه بودن(نه همشون)

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  
من دکتری میکروب هستم سوالت چیه

رشته خوبیه ؟ حقیقتا امسال اصلا انتخاب رشته نکردم ولی دختر داییم اورده ازاد و کلی تعریف میکنه ازش و مدام بهم میگن از دست دادی فرصت به این خوبیو 

رشته خوبیه ؟ حقیقتا امسال اصلا انتخاب رشته نکردم ولی دختر داییم اورده ازاد و کلی تعریف میکنه ازش و م ...

کدوم شهر قبول شده؟

همیشه غمگین ترین لحظات را عزیزترین کسانمان به ما هدیه میدهند.  
نه خوب نیست بیشتر نمیگم که دانشجوهاش بهشون بر نخوره فقط بدون بازار کار نداره و بدون کنکوره و اکثر ...

والا اینا که خیلی تعریف میکنن 

تازه میگن بعد راحت میتونی بری تو ازمایشگاها کار کنیو کلی پول توشه 

والا اینا که خیلی تعریف میکنن  تازه میگن بعد راحت میتونی بری تو ازمایشگاها کار کنیو کلی پول تو ...

داداش من جزو نخبگان کشوریه لیسانسشو میکروبیولوژی گرفت ارشد و دکتری تغییر رشته داد و از بس میکروبیولوژی براش مسخره بود هیچوقت به کسی نمیگه لیسانسش میکروب بوده🤦🏻‍♀️

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  
فکر کن یک سال زودتر رفتی دانشگاه ی رشته ی مزخرف خوندی از اون طرف چند سال بیکار بگردی . به نظر من تا ...

دقیقا منم بخاطر آینده ش نشستم برا کنکور سال بعد 

ولی از یه طرف چون هم رفیقام هم بچه های فامیل حتی شده رشته هایی مثل حسابداری هم رفتن ولی چون من نرفتم حس بدی دارم همش حسرت میخورم که نکنه واقعا اشتباه کردم🙂