2777
2789
عنوان

تیرگی زیر بغل

305 بازدید | 18 پست

خانما برای اینک زیر بغلم روشن بشه چیکا کنم؟ خیلی تیرست بدنم سفیده خالص زیز بغلم سیاه شدع ‌ اصلا مشخصه  

مثلا ترکیب نشاسته و گلاب میشه . یا کرمی هست خطر نداشته باشه بزنم

خدایا پناه بی پناهان باش خدای مهربونم کاش هیچکی در این سرزمین پهناور غمی نداشته باشه

گفتن منم لایک کن 🙏🏻

بارالها تو منزهی تو نوری ،به جز تو پناهی نیست ،پناهمان باش در این سرگردانی 🤲🏻لطفا برای اینکه خدای الرحم الراحمین بهم عنایت کنه برام صلوات بفرستید 🌹ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ 🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لیزر کن موهارو  تنها راهه 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

لیزر کن موهارو  تنها راهه

لیزر ک خوب نیست ‌ غده لنفای زیز بغلم ‌ خطر داره همه میگن

خدایا پناه بی پناهان باش خدای مهربونم کاش هیچکی در این سرزمین پهناور غمی نداشته باشه
لیزر کن بعد کرم اینچون بیوتی روزی دوبار بزن یهفته سفید میشه دائمی درمانیه 

نمیشه کرم رو ب تنهایی بزنم؟ یعنی لیزر نکنم

نوره چیه ؟ کجا دارن

پودر مو بر 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

نوره چیه ؟ کجا دارن

،

همون پودر موبر سنتی عطاری فقط نوره زرنیخ داربگیر که خیلی هم خاصیت  درمانی داره 

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج
لیزر ک خوب نیست ‌ غده لنفای زیز بغلم ‌ خطر داره همه میگن

برای اینکه سفید بشه باید ریشه موها در بیاد بیرون و گرنه هر کاری کنه جواب نمیده به اون صورت 

لیزر کن بعد کرم اینچون بیوتی روزی دوبار بزن یهفته سفید میشه دائمی درمانیه 

عزیزم این کرم اثرش دائمیه؟؟

چون من یک ماه هیدرودرم استفاده کردم کلااا تیرگی رو از بین برد ولی یهفته بعد باز برگشت و مثل قبل شد لیزر هم میرم ولی تاثیر انچنانی نداشته

خدا چہ قشنگ میگه :  'وﷲیعلم‌مافی‌قلوبڪم' حواسم هست تو دلت چے میگذرھ:)♥️'️                                                            پناه برتو که بی صدا مرامیشنوی