2777
2789

سلام دوستان امام صادق (ع) فرمودند: اگه ۴۰ نفر در حقت دعا کنن حاجتت برآورده میشه هم دعای شما و هم دعای اون شخص برآورده میشه بیایید در حق همدیگه دعا کنیم و صلوات بفرستیم که حاجت روا بشیم. هر کس که دعا کرد لایک کنه 

اول برای ظهور امام زمان (عج) دعا کنیم 

برای منم دعا کنید شنبه کارم درست بشه هرکس دعا کرد لایک کنه براش صلوات بفرستم ❤️

نیتتون رو بنویسید تا منو و بقیه براتون دعا کنیم و ۴۰ نفر بشیم 

حساب من از مردم این شهر جداست امید من به خدا بعد خدا هم بخداست❤️

مریمم 

عشقم بهم پیام بده

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

من مال کسی دیگ بجز اون نشم خدا صلاح کنه سرنوشتمون بهم گره بخوره باهاش ازدواج کنم خوشبخت شم..دق کردم دیگ دعام کنین 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

اللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب کبری س 

آقا تو بیای آرزویی نمیمونه 

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚

اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺ

🌼“اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج”🌼

ظهور امام زمان  عج 🤲

ونجات کودکان بیگناه 💔

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج
من مال کسی دیگ بجز اون نشم خدا صلاح کنه سرنوشتمون بهم گره بخوره باهاش ازدواج کنم خوشبخت شم..دق کردم ...

حاجت روا شی

لطفا دعا کنید عشقم عاشقم بشه، وباهم ازدواج کنمی هرکی دعا کرد لایک کنه دعاش میکنم 🥺

حاجت روا بشی 

یه کاری قراره تو خانواده شوهرم انجام بشه که برای من خیلی گرون تموم میشه و زندگیمو واقعا خراب میکنه.....من همیشه دوسشون داشتم و بهشون احترام گذاشتن اونا هم همینکارو همیشه به نظر خودشون کردن ولی در واقعیت فقط فکر میکنن احترام گذاشتن.... جوری که دخترم گفت مامان اگه برات احترام قایل بودن اینکارو نمیکردن.... دعا کنید واقعا مستاصل شدم

براتون آیه الکرسی میخونم

مولاست حسین.... آقاست حسین ...