2777
2789

از شرایط و موقعیتتون بگید 

چه حسی به این وضعیت دارید و با نظرتون دلیلش چیه ؟

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواستگار فقط سنتی داشتم و حس عقب ماندگی میکنم و اصلا از شرایطم راضی نیستم

تاحالا با کسی نبودم حتی حرف هم نزدم با هیچ پسری چون خانوادم محدودم کردن و اصلا حرف زدن با پسر براشون تعریف نشده هست

خواستگار داشتم ولی تا حالا با کسی نبودم دلیلشم خودمم که دارم رو اهدافم کار میکنم

؛𝑩𝒆𝒂𝒖𝒕𝒚 𝒐𝒇 𝒂 𝒈𝒊𝒓𝒍 𝒊𝒔 𝒂𝒄𝒄𝒐𝒓𝒅𝒊𝒏𝒈 𝒕𝒐 𝒉𝒆𝒓 𝒃𝒆𝒍𝒊𝒆𝒇𝒔💙

یکی رو سراغ داشتم پسره به خاطره اسم دانشگاه دختره گرفتش .تازه رشتشم به درد نخوره ولی چون دانشگاه اسم و رسم دار میخونه جذبش شد و بعدشم میگفت دختره پاکه واسه همین میخوام بگیرمش.بعد گرفتنش میگفت زنم قیافه نداره ولی اخلاقش خوبه.

به نظرم شوهر آدم بگه زنم قیافه نداره باید بری سرتو بکوبی به دیوار.

حتی جلو روی دختره میگفت من از تو سرترم

بیکاری وبی پولی و قیافه و تحصیلات و خانواده ضعیف دلیلشه

من هیچ کدوم از این مشکلارو ندارم جز اینکه خانواده پدریم داغونن یه خط درمیون کمپ و زندانن 

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 
خواستگار فقط سنتی داشتم و حس عقب ماندگی میکنم و اصلا از شرایطم راضی نیستم تاحالا با کسی نبودم حتی ح ...

من حتی خانواده ام هم مشکلی با دوست پسر ندارن با کسی نبودم چون پیشنهاد نداشتم